Σταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 49η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών παρά το βροχερό καιρό και στην 49η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου που τους έδωσε τη δυνατότητα να προμηθευτούν ποιοτικά και πιστοποιημένα εγχώρια αγροτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 45 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα με ποικιλία οπωροκηπευτικών, τυροκομικών και άλλων προϊόντων. Και αυτή τη φορά, η δράση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική υποστήριξη των εργαζομένων στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και της Εντεταλμένης Συμβούλου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ρένας Χαλιώτη.

Στο πλαίσιο των δράσεων που φέρουν και κοινωνικό πρόσημο, οι παραγωγοί αποδίδουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ποσότητες των προϊόντων που εμπορεύονται για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Και αυτή τη φορά προσέφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των δράσεων Παντελή Τσιτσιμπάση στο τηλ. 2132038349 (Δευτ. – Παρ. 9 π.μ.- 3 μ.μ.) και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 2132038000, ενώ με ένα email στο agrotika@maroussi.gr μπορούν να ενταχθούν στη λίστα με τους παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για απευθείας ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις.

Η επόμενη δράση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. 

 

Σχετικά αρχείαΣταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 49η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο