Σταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 48η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σταθερό ήταν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και στην 48η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν ποιοτικά και πιστοποιημένα εγχώρια αγροτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 45 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα με ποικιλία οπωροκηπευτικών, τυροκομικών και άλλων προϊόντων. Και αυτή τη φορά, η δράση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική υποστήριξη των εργαζομένων στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου και παρόντος του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Στο πλαίσιο των δράσεων που φέρουν και κοινωνικό πρόσημο, οι παραγωγοί αποδίδουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ποσότητες των προϊόντων που εμπορεύονται για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Και αυτή τη φορά προσέφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των δράσεων Παντελή Τσιτσιμπάση στο τηλ. 2132038349 (Δευτ. – Παρ. 9 π.μ.- 3 μ.μ.) και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 2132038000, ενώ με ένα email στο agrotika@maroussi.gr μπορούν να ενταχθούν στη λίστα με τους παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για απευθείας ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις.

Η επόμενη δράση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

 

Σχετικά αρχείαΣταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 48η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_1

 


Σταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 48η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_2

 


Σταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 48η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_3

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο