Σταθάκης, Μαγιάκης & Σια: Όταν ο λαϊκισμός συναντά την υποκρισία

Print Friendly, PDF & Email

Η επίσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στον Υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Γ. Σταθάκη, με θέμα την ΣΜΠΕ του Mall, είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Απευθύνθηκαν στον κατάλληλο άνθρωπο , τον μόνον ίσως σήμερα στην Ελλάδα, που έχει την τεχνογνωσία να εξαφανίζει “περιουσίες”.

Ο κ. Σταθάκης είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πως να “εξαφανίζει” από το πόθεν έσχες του καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο, πιθανόν να πιστεύουν ότι θα “εξαφανίσει”  και το Mall, η ύπαρξη του οποίου τόσο πολύ ενοχλεί ακόμη και σήμερα τη δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης στο Μαρούσι.

Δεν έχουμε ακόμη καταλάβει ποια είναι τελικά η θέση της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης. Θέλουν την κατεδάφιση του Μall, η την παροχή αντισταθμιστικών στην πόλη, από Κεντρική Εξουσία, Περιφέρεια και Εταιρεία που το διαχειρίζεται;

Εμείς ως Διοίκηση πρώτοι θέσαμε το ζήτημα της παροχής συγκεκριμένων αντισταθμιστικών  από όλους. Γιατί το πολεοδομικό έγκλημα συντελέστηκε με τη συμμετοχή και της Κεντρικής Εξουσίας και της τότε Κυβέρνησης.

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει το  φθηνό λαϊκισμό και την έλλειψη σοβαρότητας,  αφενός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, αφετέρου του Υπουργού που δεν κατάφερε να προσελκύσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης ούτε ένα ευρώ από νέες επενδύσεις.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία η Πατρίδα μας χρειάζεται μια εθνική αναπτυξιακή στρατηγική, που θα σέβεται την υγιή επιχειρηματικότητα. Θα προσελκύει νέες επενδύσεις.  Θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας ώστε να μην φεύγουν οι νέοι από την Ελλάδα. Θα αυξήσει το διαθέσιμο εισόδημα όλων των Ελλήνων. Θα επιβάλλει δίκαιους φόρους και δεν θα δημεύει την ιδιωτική περιουσία.

Αλλά πάνω από όλα χρειαζόμαστε πολιτικό προσωπικό που θα χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ικανότητα να εφαρμόσει μια νέα πολιτική, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο