Στα σημαντικά έργα υποδομών που έχουν υλοποιηθεί και σχεδιασθεί για τη γειτονιά του Ψαλιδίου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Συλλόγου Ανέγερσης Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Ανέγερσης Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Δ.Σ. Ελ. Βλάχου Σταματάκη και μέλη του Συλλόγου Ανέγερσης Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στην εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της αποπεράτωσης του Ναού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με φίλους του Συλλόγου.


Σε μία σειρά από παρεμβάσεις και έργα υποδομών που έχουν υλοποιηθεί στη γειτονιά του Ψαλιδίου, καθώς και σ’αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Σύλλογος Ανέγερσης του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής.


Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, προκειμένου τους επόμενους μήνες να ολοκληρωθούν οι εργασίες εσωτερικά του ναού.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη σημαντική προσφορά και την άοκνη προσπάθεια τους στην ανέγερση και αποπεράτωση του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του στο θεάρεστο αυτό έργο τους.


Ειδική αναφορά έκανε ο κος Πατούλης στα έργα σε επίπεδο υποδομών που έχουν υλοποιηθεί στο Ψαλίδι και ειδικότερα στην αποπεράτωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, όπου μετά προσπάθειες του ιδίου και ενέργειες των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών δόθηκε λύση σε ένα χρονίζον ζήτημα για την περιοχή και συγκεκριμένα για τους κατοίκους της οδού Παπαδημητρίου. Επίσης αναφέρθηκε στα έργα οδοποιίας που εκτελούνται στην οδό Χαλκιδικής με τη διαμόρφωση και ασφαλτόστρωσή της και τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων, από το ύψος της οδού Λακωνίας έως την οδό Κυρίλλου, ενώ σύντομα όπως σημείωσε θα παραδοθεί στους κατοίκους της γειτονιάς η παιδική χαρά που κατασκευάζεται στην πλατεία επί της οδού Λακωνίας. «Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις μας στο Ψαλίδι ολοκληρώνουμε μία σειρά από έργα υποδομών που διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων, καθιστούν πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις οδηγών και πεζών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Επόμενος στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των έργων που έχουμε προγραμματίσει και έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε το Ψαλίδι όπως και κάθε γειτονιά της πόλης να αποκτήσουν μία φυσιογνωμία πιο λειτουργική και πιο ανθρώπινη που θα εξυπηρετεί την καθημερινότητα των κατοίκων».


Στο καλωσόρισμα της η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους, αλλά και όλους όσους συνεισφέρουν από το υστέρημά τους για την αποπεράτωση του ναού. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την υποστήριξη και συμπαράσταση του στις προσπάθειες του Συλλόγου. Η κα Βλάχου δεν παρέλειψε να εκφράσει επίσης τις ευχαριστίες της προς τον κο Πατούλη για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου στην αίθουσα όπου στεγάζεται ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου, ώστε σήμερα να είναι μία αίθουσα λειτουργική που να μπορεί να φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως αυτή, αλλά και να αποτελεί σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας των κατοίκων του Ψαλιδίου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Καρλαύτης, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο