Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Leroy Merlin στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή των εγκαινίων  του πέμπτου καταστήματος Leroy Merlin στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας στους διοργανωτές και υπεύθυνους της γαλλικής εταιρείας θερμές ευχές για «Κάθε Επιτυχία» στο έργο τους.

«Οι καλές ειδήσεις μέσα από το Επιχειρείν συνεχίζονται από το Μαρούσι. Η ανάπτυξη της χώρας θα γίνει μέσα από παρόμοιες προσπάθειες. Το νέο κατάστημα Leroy Merlin αποτελεί δυνατή επένδυση στο Δαχτυλίδι Αμαρουσίου.» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η Leroy Merlin, η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 150 εκατ. ευρώ, ενώ απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα 976 εργαζόμενους με μέσο όρο ηλικίας τα 35 έτη.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 73, στην περιοχή «Δαχτυλίδι», και η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Το κτίριο διαθέτει 350 θέσεις πάρκινγκ, κόστισε 30 εκατ. ευρώ, εκτείνεται σε 9000τμ. και περιλαμβάνει τμήματα διακόσμησης, κήπου, τεχνικών λύσεων και projects.

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο πρέσβης της Γαλλίας κ. Κριστόφ Σαντεπί, στελέχη γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στην Ελλάδα, προμηθευτές της εταιρείας και εργαζόμενοι της επιχείρησης. 

 

Σχετικά αρχείαΣτα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Leroy Merlin στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης. (1)


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Leroy Merlin στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης. (2)


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Leroy Merlin στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης. (3)


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Leroy Merlin στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης. (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο