Στα εγκαίνια των γραφείων των Συλλόγων Κρητών Πεύκης «Ο ΤΑΛΩΣ» και Ηπειρωτών Βορ. Προαστίων Αττικής, παρών ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Δ.Καρλαύτης με τον  Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Πεύκης Γ.Παττακό και την Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορ. Προαστίων Αττικής κα.Γιάν.Λαζάνη.
|download file .jpg 100Kb|


Ο Αντιδήμαρχος Δ.Καρλαύτη εκπροσώπησε τον Δήμο Αμαρουσίου στα εγκαίνια των γραφείων των συλλόγων Κρητών Πεύκης «Ο Ταλώς» και Ηπειρωτών Βορ.Προαστίων Αττικής.
|download file .jpg 146Kb|


Ο Δήμος Αμαρουσίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του συλλόγου Κρητών Πεύκης  «Ο Ταλώς» και του συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, παρέστη δια του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καρλαύτη στα εγκαίνια των γραφείων τους, που συστεγάζονται στο Ηλιακό Χωριό, στην πλατεία Γκαίτε.

Η εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, παρουσία  των τοπικών Δημοτικών Αρχών, των Προεδρείων και πολλών φίλων και μελών των συλλόγων.

Ο κ. Καρλαύτης μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Πατούλη στον  Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Πεύκης Γιώργο Παττακό και στην Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορ. Προαστίων Αττικής κα Γιάννα Λαζάνη, «ο νέος χώρος στέγασής τους να αποτελέσει φωτεινό πολιτιστικό «κύτταρο» στην περιοχή και χώρος διάδοσης και ανάπτυξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.»

Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν κρητικά και ηπειρώτικα εδέσματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο