Στα εγκαίνια της έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου «Δεινόσαυροι», στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Πατούλης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sports United κ. Αντώνη Ζωγράφο.
|download file .jpg 105KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του κα. Μαρίνα Σταυράκη και το γιο του Αλέξανδρο, και το Γενικό Διευθυντή του The Mall Athens κ. Ευάγγελο Ζαρκαλή.
|download file .jpg 137KB||download file .jpg 80KB|


Μία από τις πιο πολυζητημένες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου «Δεινόσαυροι» φιλοξενείται στο Μαρούσι, από τις 4 Δεκεμβρίου 2011 ως τις 4 Μαρτίου 2012, στο εκθεσιακό χώρο στον 4ο  όροφο του The Mall Athens.


Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του κα Μαρίνα Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο.   
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές της έκθεσης για την πρωτοβουλία τους να μεταφέρουν τη σημαντική αυτή έκθεση από το Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου στη χώρας μας.


Με την έκθεση «Δεινόσαυροι» -ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης- οι επισκέπτες μπορούν να γυρίσουν χιλιάδες έτη πίσω στο χρόνο, ενώ παράλληλα  μπορούν να μπουν σε ρόλο ερευνητή μέσα από μία σειρά διαδραστικές δραστηριότητες.


Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι σημαντικές, καθώς στη δύσκολη συγκυρία για όλους, οι επισκέπτες την έκθεσης έχουν την ευκαιρία να περάσουν  ευχάριστα το χρόνο τους, να έλθουν σε επαφή με τα ομοιώματα απολιθωμάτων, πιστή αναπαράσταση πολλών διαφορετικών ειδών δεινοσαύρων τα οποία με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας αποκτούν ρεαλιστική κίνηση και ήχο και να προσφέρουν στα παιδιά τους μία βιωματική μορφή εκπαίδευσης.


Αξίζει να αναφερθεί ότι σε ένα χώρο 850τ.μ. συγκεντρώνονται ομοιώματα απολιθωμάτων, εκθέματα που μπορεί να αγγίξει ο επισκέπτης, επιστημονικά ευρήματα και δέκα θεαματικά animatronics υψηλής τεχνολογίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο