Στα εγκαίνια της έκθεσης «Πρώτη Πράξη», που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος, Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Νίκο Πέππα, τη συζυγό του Μαρίνα, και τις δύο δημιουργούς, Βιργινία Διακάκη και Ράσμι Σούκουλη.
|download file .jpg 75Kb|


ʼποψη από τα έργα της έκθεσης «Πρώτη Πράξη» που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 68Kb|


Στο «ονειρικό όχημα» με οδηγό την κοινή επιθυμία για δημιουργική έκφραση της Βιργινίας Διακάκη και της Ράμσι Σούκουλη, «επιβιβάστηκε» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της «Πρώτης Πράξης», της εικαστικής έκθεσης με πρωτότυπες δημιουργίες των δύο νεαρών καλλιτέχνιδων.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου καλωσόρισαν και ξενάγησαν στην έκθεση οι δύο δημιουργοί, του αποκάλυψαν μικρά μυστικά για τα έργα τους, την τεχνοτροπία που χρησιμοποίησαν για να αποτυπώσουν τον εσωτερικό τους κόσμο, αλλά και πώς παρά τη διαφορετικότητά τους καταφέρνουν τελικά να είναι «συνεπιβάτες» σε αυτό το ταξίδι της έκφρασης μέσα από την τέχνη.

Στην «Πρώτη Πράξη» η Βιργινία Διακάκη παρουσιάζει εικόνες που έχει φιλοτεχνήσει μέσα από εκφραστικά μέσα όπως είναι η χρωματική σύνθεση για την αποτύπωση του νοήματος. Η Ράμσι Σούκουλη, εκτός της επίπεδης εικόνας και εικόνες με ανάγλυφο τύπωμα στο χαρτί, φανερώνει την καλλιτεχνική της ταυτότητα και μέσα από γλυπτές δημιουργίες.

Η έκθεση που πραγματοποιείται από την καλλιτεχνική ομάδα Grand Babushka, υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, θα φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αμαρουσίου μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010. Το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο