Στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με τίτλο: «Στο Πέρασμα των Αιώνων» της Τίνας Μάσχας, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, με τη δημιουργό της έκθεσης Τίνα Μάσχα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νίκο Πέππα, ενώ περιηγούνται στην έκθεση.


Στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της Τίνας Μάσχα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στη Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Η Ελληνίδα εικαστικός, με την ευκαιρία της παρουσίας του Δημάρχου στην τελετή εγκαινίων, τον ξενάγησε στην έκθεση μιλώντας ξεχωριστά για καθένα από τα έργα που έχει φιλοτεχνήσει. Ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τη δημιουργό για την επιδεξιότητά της στην εικονογραφική αποτύπωση της θρησκευτικής πίστης.


Τα έργα της Τίνας Μάσχας έχουν κερδίσει τη θετική κριτική των θεατών καθώς πετυχαίνουν να συνενώνουν αρμονικά το μεγαλείο της θρησκευτικής πίστης στην ιστορική διαχρονία με το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής.


Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ζήκος.


Η έκθεση, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα παραμείνει ανοικτή έως την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 (καθημερινά 10:00 -14:00 & 17:00-20:00. Σάββατο και Κυριακή: 10:00 -14:00).

Μετάβαση στο περιεχόμενο