Στα εγκαίνια της 60ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς εκπροσωπήθηκε ο Σ.Π.Α.Π και παρουσίασε το περίπτερό του στους επισκέπτες

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιπρόεδρος της Ε.Ε του Σ.Π.Α.Π και δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Λ. Ψυχόπαιδας, με τον υπεύθυνο του Κέντρου Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Ν. Σταθόπουλο, και εργαζόμενο μπροστά από το περίπτερο του Σ.Π.Α.Π στην 60η Ανθοκομική Έκθεση.


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Ν. Χιωτάκης, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη, κατά τα εγκαίνια της Έκθεσης.

Στην 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, την καθιερωμένη ετήσια έκθεση ελληνικής ανθοκομίας που διεξάγεται στο ʼλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», συμμετέχει και φέτος με το δικό του περίπτερο ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) καλωσορίζοντας την αναγέννηση της φύσης και τους φίλους της ʼνοιξης. Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησαν στην τελετή ο Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π και δημοτικός σύμβουλο Κηφισιάς Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, και ο υπεύθυνος του Κέντρου Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Νίκος Σταθόπουλος.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, παρουσία εκπροσώπων του Σ.Π.Α.Π, αιρετών, εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανθοκομικής Έκθεσης, υποψηφίων για την Περιφέρεια και τους Δήμους στις προσεχείς εκλογές, όπως, επίσης, πολλών φίλων της ανθοκομίας.


Με την ολοκλήρωση της τελετής των εγκαινίων, οι οικοδεσπότες και οι εκπρόσωποι της Πολιτείας περιηγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων και του Σ.Π.Α.Π.


Παρόντες ήταν, επίσης, το μέλος του Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κηφισιάς Νίκος Παναγιώτου, εργαζόμενοι και εθελοντές του Συνδέσμου.


Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά και το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

             


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο