Σπουδαίες διακρίσεις για το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι τέσσερεις αθλητές από το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου με τον προπονητή τους Χρ. Λεγάκη που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ανεξάρτητων Αθλητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.Οι αθλητές του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


 


Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι τέσσερεις αθλητές από το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ανεξάρτητων Αθλητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. (Ανεξάρτητοι αθλητές θεωρούνται όσοι αθλητές δεν έχουν εγγραφεί ποτέ στην Ομοσπονδία). 


Μετά τη διάκρισή τους στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Αττικής, οι αθλητές του Τμήματος Αθλητισμού πέτυχαν σπουδαία νίκη στη Θεσσαλονίκη, κατακτώντας δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, ότι σε Πανελλήνιο επίπεδο μη επίσημων αθλητών, το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχει αντίπαλο.


Ειδικότερα στη κατηγορία 18- 39, ο Παναγιώτης Φωτάκης πήρε την πρώτη θέση, ο Παναγιώτης Καρατζάς τη δεύτερη και ο Παναγιώτης Μπαρτσακούλιας την τρίτη θέση. Επίσης στην κατηγορία 50 -59 ο Βασίλης Σταματιάδης πήρε την πρώτη θέση. Προπονητής του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι ο κος Χρήστος Λεγάκης.  


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!                          


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο