Σπουδαία εικαστικά έργα εκθέτουν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στην «Α’ Έκθεση Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Ν. Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια προς τους σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για τις αξιόλογες εικαστικές δημιουργίες τους. Δίπλα του η εικαστικός, δασκάλα των σπουδαστών Μπέττυ Καρούση.Φίλοι της ζωγραφικής τέχνης και μέλη των οικογενειών των σπουδαστών περιηγούνται τα έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής που εκτίθενται στην Α’ Έκθεση Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Αξιόλογα έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής, εμπνευσμένα από το μεράκι και το ταλέντο τους παρουσιάζουν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στην «Α’ Έκθεση Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


Η έκθεση άνοιξε τις πύλες για το κοινό την Τετάρτη 8 Μαϊου, εγκαινιάζοντας την έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου σπουδών, την περίοδο 2012 – 2013.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στην τελετή των εγκαινίων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια του προς τους σπουδαστές του Τμήματος Ζωγραφικής για τις εξαιρετικές εικαστικές δημιουργίες, που φιλοτέχνησαν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους από την εικαστικό, δασκάλα τους κα Μπέττυ Καρούση.


Όπως σημείωσε ο κος Πέππας, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με την υποστήριξη του κου Δημάρχου θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να προσφέρει δημιουργικές διεξόδους σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κος Πέππας περιηγήθηκε τα έργα της έκθεσης και ενημερώθηκε από τους σπουδαστές για την τεχνοτροπίες και τις εικαστικές λεπτομέρειες των έργων τους.


Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες φίλοι της ζωγραφικής τέχνης και μέλη των οικογενειών των 70 σπουδαστών του Τμήματος ζωγραφικής.
Για τις εικαστικές δημιουργίες τους οι σπουδαστές χρησιμοποίησαν μολύβι, κάρβουνο, μελάνι, ακουαρέλα και μικτές τεχνικές. Στην έκθεση επίσης εκτίθενται έργα χαρακτικής και γλυπτικής.     
                             
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00 & από τις 17:00 έως τις 20:00. Επίσης και το Σάββατο από τις 10:00 έως 13:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο