Σημαντική προσφορά της εταιρίας MMC Cosmetics στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη του βρέφους και της μητέρας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Γενική Διευθύντρια της εταιρίας MMC Cosmetics Μ. Κονετά, τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρίας Θ. Βλασακίδη, και την υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ε. Γιαννακοπούλου, κατά τη συνάντησή τους με αφορμή την παράδοση των δεμάτων προσφοράς.Έντεκα κούτες με βρεφικές πάνες παρέδωσαν στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου οι εκπρόσωποι της εταιρίας MMC Cosmetics.


Μεγάλη ποσότητα σε είδη βρεφικής φροντίδας για την υποστήριξη των ανασφάλιστων και άπορων μανάδων και των νεογέννητων παιδιών τους παρέδωσε η εταιρία MMC Cosmetics στην Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου κατόπιν σχετικής συνεργασίας με τις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της εταιρίας έδωσε αυτοπροσώπως ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους κατά την οποία εξετάστηκαν, επίσης, τα περιθώρια για να παγιωθεί μία συνεργασία προσφοράς προς τη μητέρα, το παιδί αλλά και τους ανθρώπους Τρίτης ηλικίας.


Με την ευκαιρία της παράδοσης 11 μεγάλων κιβωτίων με βρεφικές πάνες που προορίζονται για τις μητέρες με βρέφη και νήπια που βρίσκονται στις λίστες των ωφελούμενων γυναικών της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τη Γενική Διευθύντρια της εταιρίας MMC Cosmetics Μαρία Κονετά, και τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρίας Θάνο Βλασακίδη, για την ευγενική προσφορά τους και από κοινού εξέτασαν προτάσεις και δυνατότητες για ανάπτυξη συνεργατικών ενεργειών με προσανατολισμό το παιδί, τη μητέρα αλλά και την Τρίτη ηλικία.


«Είναι ευτυχές γεγονός να βλέπουμε εταιρίες που βρίσκονται εντός των διοικητικών μας ορίων να χαρακτηρίζονται από κοινωνική ευαισθησία και διάθεση συνεργασίας για τη στήριξη του παιδιού και της νέας μητέρας πόσο μάλλον όταν αυτή η προσφορά έρχεται το πρώτο δύσκολο διάστημα μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Δεν ξεχνούμε, όμως, και για τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας τους οποίους μπορούμε να φροντίσουμε αξιοποιώντας μία τέτοια συνεργασία» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης.


Όσον αφορά στις προοπτικές για ανάπτυξη μίας συνεργασίας σε σταθερή βάση με την εταιρία, ο κ. Πατούλης, διευκρίνισε ότι εφόσον το περιεχόμενο της συνεργασίας αφορά στη διάθεση από μέρους της εταιρίας δωρεάν αξιόπιστων και πιστοποιημένων προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, προκρίνεται θετικά να τεθεί η όλη προσπάθεια υπό την αιγίδα του Δήμου.


Εκφράστηκε μάλιστα η πρόθεση το περιεχόμενο και οι πτυχές της συνεργασίας να αποτυπωθούν ξεκάθαρα σε ένα σύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών, όπου μεταξύ άλλων, θα διατυπώνονται και οι δυνατότητες για την ανάληψη από κοινού πρωτοβουλιών στον τομέα της ενημέρωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο