Σε συνάντηση κατοίκων στους Αγίους Αναργύρους μίλησε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΜε κατοίκους της γειτονιάς των Αγίων Αναργύρων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 118Kb|


Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και σε συνάντηση κατοίκων της περιοχής, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο οποίος συνομίλησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή τους, εκθέτοντας παράλληλα το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί σε έργα υποδομής και αισθητικής αναβάθμισης της πόλης. Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στους Αγίους Αναργύρους και που είναι:

• Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, έργα οδοποιίας – ασφαλτόστρωσης στις οδούς Αγίου  Κωνσταντίνου, Μαραθωνοδρόμου, Διονύσου.
• Ανάπλαση της οδού Γράμμου, με παρεμβάσεις που αυξάνουν  το πράσινο και  διευκολύνουν την κίνηση των πεζών. 
• Ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού, με την τοποθέτηση νέων σωμάτων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης στις οδούς.
• Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο εκκλησάκι του Αγίου Βλασίου.
• Ανακατασκευή προαυλίων χώρων στα 16ο, 8ο 12ο Δημοτικά Σχολεία.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Δήμαρχος στην ανάπλαση της οδού Νερατζιωτίσσης, η οποία δρομολογείται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου για το Μαρούσι του μέλλοντος. Η ανάπλαση προβλέπει τη δημιουργία μεγάλων πεζοδρομίων, την αύξηση του πρασίνου και τη χρησιμοποίηση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα διαφυλάχθηκαν με το νέο σχέδιο χρήσεων γης, οι χρήσεις κατοικίας και ο οικιστικός χαρακτήρας της γειτονιάς των Αγίων Αναργύρων.

Επίσης τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, δωρεάν για τους κατοίκους και με χαμηλό αντίτιμο για τους επισκέπτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο