Σε συγκέντρωση κατοίκων του Κέντρου μίλησε ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΓια το έργο της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές του Αμαρουσίου μίλησε σε κατοίκους του Κέντρου ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 119b|


|download file .jpg 131Kb|

Ο κ.Δήμαρχος χαιρετά τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στην συγκέντρωση.


|download file .jpg 164Kb|


«Καλή δύναμη» για τη συνέχιση του έργου της Δημοτικής αρχής ευχήθηκαν οι κάτοικοι στον κ. Πατούλη.
|download file .jpg 125Kb|


Με δεκάδες κατοίκους της πόλης, που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 136Kb|


Σε συγκέντρωση κατοίκων η οποία διοργανώθηκε από συμπολίτες μας σε εστιατόριο του Κέντρου, μίλησε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τους κατοίκους θέματα που τους απασχολούν, ενώ τους ανέπτυξε το έργο της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές του Αμαρουσίου τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε όμως στην βιοκλιματική ανάπλαση του ιστορικού Κέντρου του Αμαρουσίου που θα γίνει με τη χρηματοδότηση της Νομαρχίας. «Εξασφαλίσαμε την πραγματοποίηση ενός έργου πνοής για την πόλη μας, που θα αλλάξει προς το καλύτερο την όψη του Αμαρουσίου, και το οποίο δεν θα στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στους δημότες», τόνισε ο κ.Πατούλης, ενώ αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Λ.Κηφισίας, επί της Δ.Γούναρη, η οποία ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων κι έγινε πράξη πριν λίγες μέρες και θα συνδέει το Ανατολικό Μαρούσι με το διοικητικό Κέντρο της πόλης, διευκολύνοντας την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Αναφορά έκανε ο κ.Πατούλης και στην αποξήλωση των κυβόλιθων και στην  αποκατάσταση και διαμόρφωση του οδοστρώματος στις οδούς Βασ.Σοφίας – Θησέως –  Πλαταιών – Χατζηαντωνίου-28ης Οκτωβρίου, στις ασφαλτοστρώσεις και τα έργα αποχέτευσης που γίνονται σε όλη την πόλη, στα έργα εξωραϊσμού και ανάπλασης στις πλατείες Ηρώων, Κασταλίας και Ηλεκτρικού Σταθμού, την δημιουργία δύο παιδικών χαρών στις Πλατείες Γαρδέλη και ΗΣΑΠ κι ενός γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου στην Πλατεία Γαρδέλη, αλλά και τους 4 καινούργιους βρεφονηπιακούς σταθμούς που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή. Ο κ.Πατούλης τόνισε ότι όλα τα έργα στηρίζονται σε δημοτικούς πόρους και σε χρήματα τα οποία διεκδίκησε ο Δήμος από την Κεντρική εξουσία, καθώς και στην απορρόφηση κονδυλίων από Ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία κατά την περίοδο 2007-2010 ανήλθαν στο ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ο κ.Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την κατασκευή και λειτουργία δύο υπόγειων χώρων στάθμευσης, ένα στο Κέντρο, στο πρώην οικόπεδο του ΙΓΕ κι ένα στον ʼγιο Θωμά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο