Σε συγκέντρωση κατοίκων στην Αγία Φιλοθέη μίλησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 139Kb|


Στους κατοίκους της Ν.Φιλοθέης μίλησε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης αναπτύσσοντας τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή.


|download file .jpg 126Kb|


Στην Αγία Φιλοθέη βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος μίλησε εκεί σε συγκέντρωση δεκάδων κατοίκων της περιοχής.

Τον κ. Δήμαρχο υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι κάτοικοι, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής τα προηγούμενα 3,5 χρόνια στην Αγία Φιλοθέη και στις πρωτοβουλίες και δράσεις στην ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην επιτυχημένη διεκδίκηση του Δήμου από την ΚΕΔ, του οικοπέδου 8 στρεμμάτων, στο οποίο θα κατασκευαστεί το νέο Γυμνάσιο-Λύκειο και θα αποκτήσει επιτέλους η Αγία Φιλοθέη σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές σχολικές μονάδες. Επίσης ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη δημιουργία του νέου ΚΑΠΗ, ένα έργο αναγκαίο και απαραίτητο για τους μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους της Αγίας Φιλοθέης, αλλά και για τις διαδικασίες για την απαλλοτρίωση του ιερού προσκυνήματος στο Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης και την ανάδειξή του σε εκκλησιαστικό ιστορικό μνημείο, εγχείρημα που έχει την αμέριστη  στήριξη του Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου.

Ακόμη ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα ασφαλτόστρωσης που έχουν γίνει στους περισσότερους δρόμους της Αγίας Φιλοθέης, στα έργα αποχέτευσης, στην εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετά την ολοκλήρωση της μελέτης που έγινε, στην τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στους κεντρικούς δρόμους στην περιοχή, καθώς και στην τοποθέτηση νέων, ευδιάκριτων πινακίδων οδοσήμανσης.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «σε συνθήκες δύσκολες, κι έχοντας να αντιμετωπίσουμε εκτός από τα πολύπλοκα ζητήματα που μας κληροδότησε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, και την παγκόσμια οικονομική κρίση, καταφέραμε μέρα με την ημέρα να κάνουμε το Μαρούσι καλύτερο».

Μετάβαση στο περιεχόμενο