Σε συγκεντρώσεις στο Νέο Τέρμα και στο Κέντρο μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Γ.Πατούλης σε συγκέντρωση στο Κέντρο του Αμαρουσίου.
|download file .jpg 158Kb|


Σε συγκέντρωση νέων έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 146Kb|


Σε συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν στο Κέντρο του Αμαρουσίου και στην περιοχή του Νέου Τέρματος, έδωσε χθες το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ο κ.Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους της πόλης μας, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε σε καφέ στο Νέο Τέρμα, περνώντας μαζί τους ένα ευχάριστο βράδυ. Παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κατά την τρέχουσα θητεία της, ώστε οι νέοι να βρίσκουν δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα προγράμματα του Αθλητικού οργανισμού και του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, καθώς και το Στέκι Νέων που πρόσφατα παραδόθηκε στη νεολαία της πόλης.


Εξάλλου, σε συγκέντρωση κατοίκων που έγινε στο ιστορικό Κέντρο της πόλης, ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στην Βιοκλιματική Ανάπλαση που έχει προγραμματιστεί και η οποία βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης και, όπως τόνισε, «είναι το μεγαλύτερο έργο που θα γίνει στην πόλη. Ένα έργο του οποίου τη χρηματοδότηση εξασφαλίσαμε μετά από επιτυχημένες διεκδικήσεις από τη Νομαρχία Αθηνών. Όπως και δεκάδες άλλα έργα, για τα οποία διεκδικήσαμε και πετύχαμε την χρηματοδότησή τους από την Κεντρική εξουσία ή από Ευρωπαϊκά προγράμματα, χωρίς να χρεώνονται ούτε ένα ευρώ οι δημότες, σε αντίθεση με τις διοικήσεις του παρελθόντος που έπαιρναν δάνεια για να κάνουν έργα, χρεώνοντας έτσι το Δήμο με εκατοντάδες εκατομμύρια χρέους».

Ο κ.Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και δώσουν με τη συμμετοχή τους το μήνυμα ότι «το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω».

Μετάβαση στο περιεχόμενο