Σε συγκεντρώσεις κατοίκων του Αμαρουσίου έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΕνώπιον εκατοντάδων συμπολιτών, ο κ.Δήμαρχος μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
|download file .jpg 104Kb|


Στην περιοχή των Εργατικών πολυκατοικιών μίλησε ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 105Kb|


Σε κατοίκους στο Ψαλίδι μίλησε ο κ.Πατούλης για το έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την τρέχουσα θητεία της.
|download file .jpg 125Kb|


Στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων και του Ψαλιδίου βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν από κατοίκους των περιοχών αυτών.

Ο κ.Πατούλης συνομίλησε με τους πολίτες και αντάλλαξε απόψεις για ζητήματα που αφορούν στο Μαρούσι της επόμενης 10ετίας, μια πόλη πραγματικά φιλική και ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική για τους κατοίκους και δημότες της.

«Η αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, που είχαν εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και στις οποίες απουσίαζαν στοιχειώδη έργα υποδομών, ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες μας. Υλοποιήσαμε έργα σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου, έργα που δεν επιβάρυναν ούτε ένα ευρώ τους πολίτες, καθώς στηρίζονται είτε σε δημοτικούς πόρους, είτε σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική εξουσία. Χάρη σε αυτές τις διεκδικήσεις, θα πραγματοποιηθεί ίσως το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ στη πόλη, η Βιοκλιματική ανάπλαση του ιστορικού Κέντρου της πόλης, ενώ μέσω χρηματοδοτήσεων κατασκευάσαμε την πρώτη πεζογέφυρα που ενώνει το Ανατολικό Μαρούσι με το Κέντρο», επεσήμανε ο κ.Πατούλης.

Αναφορικά με τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο κ.Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να στείλουν με τη συμμετοχή τους στις κάλπες το μήνυμα ότι «το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω», λέγοντας: «Η συμμετοχή στις εκλογές είναι πράξη ευθύνης. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε για τα κόμματα, αλλά για το δικό μας κόμμα, που είναι το Μαρούσι. Ψηφίζουμε για το μέλλον της πόλης μας. Όπως θα διαμορφωθούν οι Δήμοι από τον “Καλλικράτη”, χρειάζονται στο τιμόνι τους έμπειρους ανθρώπους που να γνωρίζουν τα προβλήματά τους και τους τρόπους επίλυσής τους. Δεν έχουμε περιθώρια πειραματισμών».

Μετάβαση στο περιεχόμενο