Σε συγκεντρώσεις κατοίκων της πόλης μίλησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣυγκέντρωση κατοίκων στους Αγ. Αναργύρους, παρουσία του Δημάρχου Γ.Πατούλη.
|download file .jpg 116Kb|


Σε κατοίκους και επαγγελματίες του Κέντρου μίλησε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 118Kb|


Ο Δήμαρχος παραβρέθηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στην περιοχή του ΚΑΤ.
|download file .jpg 104Kb|


Στο Νέο Μαρούσι, ο κ.Δήμαρχος μίλησε για τα έργα που έγιναν στην περιοχή και για τη σημασία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
|download file .jpg 124Kb|


Στη γειτονιά του Νέου Τέρματος και σε συγκέντρωση κατοίκων εκεί, μίλησε ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 105Kb|


Για τη σημασία που έχουν για το μέλλον της πόλης οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε συγκεντρώσεις κατοίκων που έγιναν χθες στο Μαρούσι και στις οποίες έδωσε το «παρών».
Ο κ. Πατούλης μίλησε σε κατοίκους στο Νέο Μαρούσι, στο Νέο Τέρμα, στην περιοχή του ΚΑΤ και στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων. Αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής αρχής τα προηγούμενα 3,5 χρόνια, τόνισε: « Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίζουμε πάνω και πέρα από κόμματα, για το μέλλον του Αμαρουσίου. Η εφαρμογή του Σχεδίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Καλλικράτης», δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας για τους Δήμους, το οποίο απαιτεί μια έμπειρη και ικανή Διοίκηση, ώστε να μη χαθεί χρόνος. Δεν έχουμε το περιθώριο για πειραματισμούς. Χρειαζόμαστε έμπειρους ανθρώπους, που γνωρίζουν τα προβλήματα και τους τρόπους επίλυσής τους, και που θα μπορούν να διεκδικήσουν από την Κεντρική Εξουσία πόρους για έργα στην πόλη, αλλά και να αντιταχθούν σε όσα προβλέπει το Μνημόνιο για τη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής αρχής, ο κ. Πατούλης επεσήμανε:  «Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχοντας να αντιμετωπίσουμε τα χρέη του παρελθόντος αλλά και την παγκόσμια οικονομική κρίση, διεκδικήσαμε από την Κεντρική εξουσία πόρους για έργα στο Μαρούσι, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών. Πετύχαμε έτσι την χρηματοδότηση από την Νομαρχία Αθηνών της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Κέντρου με 7,6 εκατομμύρια ευρώ, ένα έργο το οποίο δεν θα κοστίσει ούτε ευρώ στο Δήμο και τους δημότες μας. Επίσης, κατασκευάσαμε την 1η πεζογέφυρα επί της Λ. Κηφισίας, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ ξεκινά και η κατασκευή της πεζογέφυρας επί της Λ. Κηφισίας, στο ύψος της οδού Αναβρύτων.  Όλα τα έργα που γίνονται στις γειτονιές του Αμαρουσίου, στηρίζονται σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική Εξουσία αλλά και σε δημοτικούς πόρους, χωρίς να επιβαρύνουμε με ούτε ένα επιπλέον ευρώ τους συμπολίτες μας. Κι αυτό γιατί εδώ και 3 χρόνια δεν έχουμε αυξήσει ούτε ένα ευρώ τα δημοτικά τέλη, ενώ έχουν απαλλαγεί από την καταβολή τους οι άποροι, τα άτομα με αναπηρία και οι πολύτεκνοι. Επίσης, αποφασίσαμε μείωση 50% στα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι τρίτεκνες οικογένειες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο