Σε σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο στεγάστηκαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την κορδέλα των εγκαινίων του νέου  κτηρίου όπου θα στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
|download file 116 KB|


|download file .jpg 164 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΔ, Λέκτορα του Παν/μίου Πατρών Κυρ. Σουλιώτη και τον Πρόεδρο των Συνταξιούχων  Δημοσίου Π. Βαβουριό.
|download file .jpg 88 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δέχεται τα συγχαρητήρια των πολιτών για τη στέγαση των κοινωνικών υπηρεσιών στο φιλόξενο αυτό χώρο, καθώς  και για το ελεγκτήριο θεώρησης των βιβλιαρίων του Δημοσίου και άλλων ασφαλιστικών ταμείων στο Μαρούσι που απαλλάσσει τους ασφαλισμένους από την ταλαιπωρία και την πολύωρη αναμονή.
|download file .jpg 80 KB|
 

|download file .jpg 96 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας Ι. Πουλόπουλο, τον υπεύθυνο του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αντ. Παρτσινέβελο, την υπέύθυνη της Πρόνοιας Αικ. Ιωάννου και εργαζόμενους στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.
|download file .jpg 128 KB|Στο ισόγειο το ελεγκτήριο για τη θεώρηση των βιβλιαρίων του Δημοσίου  και άλλων ασφαλιστικών ταμείων  


Σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο στην οδό Παλαιολόγου 9, στεγάζονται πλέον οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου (Δημοτικό Πολυϊατρείο, Πρόνοια), η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ.


Παράλληλα, στο φιλόξενο χώρο του ισογείου θα λειτουργεί το ελεγκτήριο για τη θεώρηση των βιβλιαρίων του Δημοσίου, ενώ σύντομα  η υπηρεσία πρόκειται να επεκταθεί και για τους ασφαλισμένους άλλων ταμείων.        


Τα εγκαίνια του νέου χώρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), λέκτορα του Παν/μίου Πατρών Κυριάκου Σουλιώτη, του Προέδρου Συνταξιούχων Δημοσίου Παναγιώτη Βαβουριού και της εκπροσώπου του Διαδημοτικού Δικτύου Β. Ελλάδος, γιατρού κας. Δουλιανάκη.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι στο νέο χώρο θα λειτουργούν οι υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης για τους πολίτες, παράλληλα με τις υπηρεσίες πρόνοιας  που προσφέρουν στήριξη σε όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Αναφερόμενος στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τόνισε ότι η «καρδιά» του Δικτύου που αποτελείται από 155 Δήμους σε όλη τη χώρα χτυπά στο Μαρούσι. Το Δίκτυο προσφέρει σημαντικό έργο στην πρόληψη και στην ενημέρωση των πολιτών με την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων. Ο κ. Πατούλης  ευχαρίστησε τους εθελοντές της πόλης μας που με την προσφορά τους δημιουργούν ένα «δίχτυ» αλληλεγγύης στο Μαρούσι.


Επίσης όπως υπογράμμισε ο κ. Δήμαρχος με τη λειτουργία του ελεγκτηρίου ασφαλισμένων του Δημοσίου στο Μαρούσι, οι ασφαλισμένοι με άνεση, χωρίς ταλαιπωρία και πολύωρη αναμονή θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, ενώ δρομολογείται η λειτουργία του ελεγκτηρίου  σε καθημερινή βάση.


Με θερμά λόγια για τον άνθρωπο και Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη μίλησαν τόσο ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Σουλιώτης όσο και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων  κ. Βαβουριός, καθώς και ο πατέρας Νικόλαος  εξάροντας το έργο και το πραγματικό ενδιαφέρον του κ. Πατούλη για την πόλη και τους πολίτες της.


Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Ι. Πουλόπουλος, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αν. Παρτσινέβελος, η υπεύθυνη της Πρόνοιας κ. Αικ. Ιωάννου και ο Δημοτικός Σύμβουλο κ. Αθ. Βελής.          


Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου είναι:

Δημοτικό Πολυϊατρείο: 213. 20.31. 910 -11-14. /Πρόνοια: 213.2031920 -23
 


  


Μετάβαση στο περιεχόμενο