Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Αμαρουσίου για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Print Friendly, PDF & Email


 


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης τέθηκε επικεφαλής στην  κατάσβεση πυρκαγιάς σε παραρεμάτια περιοχή του Αμαρουσίου|download _.jpg file 469 KB|


ʼμεση ήταν η αντίδραση του μηχανισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Μαρούσι, σε παραρεμάτια περιοχή του Νέου Αμαρουσίου, όπου κινδύνεψαν να καούν δεκάδες πεύκα και θάμνοι.


Ένα πυροσβεστικό, τρεις υδροφόρες και 25 εργαζόμενοι του Δήμου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη έφτασαν άμεσα στο χώρο, και με τη συνδρομή ενός οχήματος της Πυροσβεστικής που έφτασε κι αυτό στην περιοχή, απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς.|download _.jpg file 567KB|


Αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς και παρουσία δεκάδων κατοίκων της περιοχής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:


«Ο μηχανισμός του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την πρόληψη και την κατάσβεση τυχόν πυρκαγιών στην πόλη μας. Πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου που υπάρχουν στην πόλη μας αλλά και στο Λεκανοπέδιο. Καλώ όλους τους πολίτες σε εγρήγορση και σε ενεργό συμμετοχή, γιατί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών, κατά τη διάρκεια  του καλοκαιριού, είναι πολύ μεγάλος».

Μετάβαση στο περιεχόμενο