Σε μαζική συγκέντρωση κατοίκων στο Ψαλίδι μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης χαιρετά τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση.
|download file .jpg 124 KB|


Μαζική ήταν η παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση που διοργανώθηκε στο Κάτω Ψαλίδι.
|download file .jpg 137 KB|
 


 


Σε συγκέντρωση κατοίκων η οποία διοργανώθηκε από συμπολίτη μας στο Κάτω Ψαλίδι, μίλησε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τους κατοίκους, θέματα που αφορούν την περιοχή, ενώ αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει την τελευταία τριετία, στα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή του Ψαλιδίου, όπως είναι η κατασκευή αγωγού ακαθάρτων, την κατασκευή της νέας πρότυπης παιδικής χαράς, την κυκλοφοριακή μελέτη για την οδό Βύρωνος αλλά και τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις γενικότερα στην περιοχή, την αντικατάσταση των παλαιού τύπου ηλεκτρικών λαμπτήρων με νέους, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης, την τοποθέτηση καινούργιων ευδιάκριτων πινακίδων οδοσήμανσης κ.α.

Επίσης ο κ. Πατούλης άκουσε τα αιτήματα των κατοίκων, σε ό,τι αφορά στην καλύτερη πρόσβαση στις σχολές ΣΕΛΕΤΕ, με τη διάνοιξη δρόμων, τη δημιουργία πεζοδρομίων σε σημεία που δεν υπάρχουν, οι ασφαλτοστρώσεις σε όσους δρόμους δεν έχουν γίνει ακόμη. Επίσης τέθηκε το θέμα την κάλυψης της Αττικής Οδού, ένα θέμα το οποίο ο Δήμος Αμαρουσίου χάρη στην αμέλεια της προηγούμενης διοίκησης, δεν εκμεταλλεύτηκε κατά την κατασκευή της. «Είμαστε ο μοναδικός Δήμος από όπου διέρχεται η Αττική Οδός, που δεν έχει καλύψει κανένα κομμάτι της. Θα πιέσουμε στην κατεύθυνση αυτή, ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε γήπεδα και πάρκα στα κομμάτια αυτά, όπως έχουν κάνει κι άλλοι Δήμοι», τόνισε ο κ. Πατούλης, ο οποίος επίσης ανέφερε ότι θα τοποθετηθούν μεγαλύτερα ηχοπετάσματα κατά μήκος της Αττικής Οδού, ενώ θα φυτευτούν και δέντρα τα οποία μπορούν επίσης να απορροφήσουν το θόρυβο της Αττικής Οδού.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο