Σε κατοίκους του Σωρού μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΓια τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή του Σωρού μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, σε συγκέντρωση κατοίκων που έγινε στην περιοχή.
|download .jpg 109Kb|


Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στις γειτονιές του Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης επισκέφτηκε τον Σωρό, όπου μίλησε κατόπιν πρόσκλησης των κατοίκων, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε στην περιοχή.

Ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μελέτη του δικτύου ομβρίων, ένα ακόμη έργο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του Σωρού, ενώ προγραμματίστηκαν, σε συνεργασία με τη Νομαρχία, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. Παράλληλα, πολύ σημαντικό για τους κατοίκους του Σωρού είναι η ένταξη στο Σχέδιο της περιοχής Κάτω Σωρός–Τύμβος–Μαρμαράδικα, την οποία προωθεί η Δημοτική Αρχή.

Ο κ.Πατούλης επίσης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στην περιοχή, όπως είναι τα έργα οδοποιίας στους περισσότερους από τους δρόμους, η αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών στους δρόμους με νέα, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης, η κατασκευή αγωγού ακαθάρτων και τη σύνδεση δεκάδων νοικοκυριών με το αποχετευτικό δίκτυο, η δημιουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό, η μελέτη οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς,  η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπλαση και ανάδειξη του ρέματος σε χώρο περιπάτου και αναψυχής, η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο 5Χ5 στην οδό Ζεκάκου κ.α. Παράλληλα ο κ.Πατούλης τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια της Διοίκησης είναι η απομάκρυνση από την περιοχή του Σωρού του αμαξοστασίου του Δήμου.           
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο