Σε κατοίκους της περιοχής Στούντιο Άλφα μίλησε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης, προσκεκλημένος από το Σύλλογο

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 110Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης αναπτύσσει στους κατοίκους της περιοχής Στούντιο ʼλφα το έργο που έχει επιτευχθεί την τελευταία τριετία, καθώς και αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Καραγκούνη(αριστερά) και τα μέλη του Δ.Σ.|download file .jpg 110Kb|


Σε κατοίκους της περιοχής Στούντιο ʼλφα μίλησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου
κ.Καραγκούνη και τα μέλη του Δ.Σ.

Ο κ.Πατούλης ευχαρίστησε το Σύλλογο για την πρόσκληση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιηθεί την τελευταία τριετία στην περιοχή Στούντιο ʼλφα, αλλά και σε όλο το Μαρούσι.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στη λειτουργία του νέου πρότυπου Βρεφονηπιακού Σταθμού, που ενισχύει το δίκτυο των Παιδικών Σταθμών της πόλης, στα έργα οδοποιίας που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή, στην κατασκευή και ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης και στη πραγματοποίηση των αντίστοιχων συνδέσεων με τα νοικοκυριά, ενώ όπως σημείωσε βρίσκεται σε εξέλιξη η εργολαβία της κατασκευής αγωγού ακαθάρτων στην περιοχή Σισμανογλείου. Παράλληλα, πρόσθεσε προωθούνται οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, ύστερα από διαβουλεύσεις και συναντήσεις με τους κατοίκους και συλλόγους, προκειμένου να κατέθεσαν τις απόψεις τους για να συμπεριληφθούν στην τελική μελέτη.

Σημαντικό για την πόλη και τους πολίτες όπως τόνισε ο Δήμαρχος είναι ότι «όλα τα έργα που γίνονται  στην περιοχή στηρίζονται σε δημοτικούς πόρους, αλλά και σε χρήματα που διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή από την Κεντρική Εξουσία, χωρίς να επιβαρυνθούν με ούτε ένα επιπλέον ευρώ οι πολίτες. Και αυτό συμπλήρωσε«γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν έχουμε αυξήσει ούτε ένα ευρώ τα δημοτικά τέλη, ενώ έχουν απαλλαγεί από την καταβολή τους οι άποροι, τα άτομα με αναπηρία και οι πολύτεκνοι. Επίσης για τις τρίτεκνες οικογένειες είμαστε ο πρώτος Δήμος που αποφασίσαμε τη  μείωση στο 50% στα δημοτικά τέλη».


Μετάβαση στο περιεχόμενο