Σε κατοίκους της Κοκκινιάς μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτα έργα που έχουν γίνει στην Κοκκινιά, αναφέρθηκε ο κ.Πατούλης στην ομιλία του σε κατοίκους της περιοχής.
|download file .jpg 102Kb|


Ο κ.Πατούλης με κατοίκους της Κοκκινιάς.
|download file .jpg 108Kb|


Σε κατοίκους της Κοκκινιάς, στο ανατολικό Μαρούσι, μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Ο κ.Πατούλης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει την τριετία που πέρασε στην περιοχή της Κοκκινιάς αλλά και σε όλο το Μαρούσι.

Ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο νέο ΚΕΠ που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή και στο νέο κλειστό γυμναστήριο που χτίζεται στο 2ο Λύκειο-2ο γυμνάσιο Αμαρουσίου. Επίσης ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στους περισσότερους δρόμους της Κοκκινιάς, την ενίσχυση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού της περιοχής, με το πρόγραμμα της αντικατάστασης των παλιών φωτιστικών με νέα, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης, καθώς και την ανάπλαση της παιδικής χαρά και της Πλατείας Ν.Ξυλούρη (Αλωνίων), την ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην Διακογιάννη και την ανακατασκευή των προαυλίων χώρων στα 3ο και 11ο Δημοτικά – Νηπιαγωγεία.

«Όλα τα έργα που γίνονται στη γειτονιά της Κοκκινιάς στηρίζονται σε δημοτικούς πόρους αλλά και σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική Εξουσία, χωρίς να επιβαρύνουμε με ούτε ένα επιπλέον ευρώ τους συμπολίτες μας», τόνισε ο κ.Πατούλης στην ομιλία του στους κατοίκους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο