Σε ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιφερειακό παράρτημα του ΚΑΠΗ Νέας Φιλοθέης

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 137KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τα μέλη του ΚΑΠΗ στο Περιφερειακό Παράρτημα της Νέας Φιλοθέης, στη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 119KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτική πίτα στο Περιφερειακό Παράρτημα του ΚΑΠΗ Νέας Φιλοθέης, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Δ. Καμπούκου, του Δημοτικού Συμβούλου Κ. Αντωνόπουλου, του Πατέρα Θεοφάνη, εθελοντριών του ΚΑΠΗ και πλήθους μελών του.
|download file .jpg 143KB|


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Περιφερειακό Παράρτημα του ΚΑΠΗ Νέας Φιλοθέης, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης. 


Μέσα σε μία ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κου. Δημήτρη Καμπούκου, του Δημοτικού Συμβούλου κου. Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, του Πατέρα Θεοφάνη, εθελοντριών του ΚΑΠΗ και πλήθους μελών του, ο κ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσοντας θερμές ευχές με όλους για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία το 2012.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι το κεντρικό ΚΑΠΗ και τα 5 παραρτήματά του θα συνεχίσουν να προσφέρουν  υπηρεσίες ποιότητας, δημιουργική διέξοδο, φροντίδα και στήριξη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, σε κάθε γειτονιά της πόλης.
Παράλληλα –πρόσθεσε- καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να συνεχισθεί η παροχή της δωρεάν συνταγογράφησης στα μέλη ΚΑΠΗ, μετά τις τελευταίες  κυβερνητικές αποφάσεις, που αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο της υγείας.
Επίσης ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τόσο τη Διοίκηση του ΚΑΠΗ, όσο και το προσωπικό του για την καθημερινή φροντίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν με αγάπη στα μέλη του. Εξέφρασε επίσης, τις θερμές ευχαριστίες του για την προσφορά τους, προς τις εθελόντριες του ΚΑΠΗ.


Αξίζει να αναφερθεί ότι με πρωτοβουλία τους οι εθελόντριες του παραρτήματος Νέας Φιλοθέης με την Πρωτοχρονιάτικη πίτα προσέφεραν και άλλα γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους που είχαν παρασκευάσει οι ίδιες. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο