Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την πίτα, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟι εργαζόμενοι και οι φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ.Πατούλη συμμετέχουν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 121 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης κόβει την πίτα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, αφιερώντας το κομμάτι σε όλα τα παιδιά που είναι το μέλλον του κόσμου.
|download file .jpg 100 KB|


Σε μία ευχάριστη εκδήλωση, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του Δημάρχου κ.Γιώργου Πατούλη την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τους εργαζόμενους, εξαιτίας του Καλλικράτη και σημείωσε ότι ‘παρά τις δυσκολίες δεν θα αφήσουμε να σβήσει ο πολιτισμός στην πόλη μας, που αποτελεί σημείο αναφοράς της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε πολιτισμό με τη διοργάνωση  ποιοτικών εκδηλώσεων που θα καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες’. Ο κ.Πατούλης αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας σε όλα τα παιδιά που είναι το μέλλον του κόσμου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους εργαζόμενους, οι οποίοι όπως ανέφερε είναι οι αφανείς ήρωες στα πολιτιστικά δρώμενα του Κέντρου.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κέντρου Γ.Μαρκόπουλος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρ.Χαλιώτη, Δ.Καρλαύτης, Ε.Λέκκα, Ν.Δούσης-Ρασσιάς, Αντ.Παρτσινέβελος, Ν.Αλεπούς, Δ.Σμυρνής. Η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης Γλ. Μοστρού, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλά μέλη και φίλοι του Κέντρου.           


Με μελωδίες και τραγούδια η παιδική χορωδία, υπό της διεύθυνση της Φ.Κοσκόρου – Παλαμίδη και η ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση Ε.Βαλασσέλη του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ευχάριστης και εορταστικής ατμόσφαιρας. Επίσης και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου ‘Ν.Καπετανίδης’. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο