Σε εξέλιξη τα έργα που αναβαθμίζουν τις γειτονιές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο χώρο     όπου κατασκευάζεται στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο το  κλειστό γυμναστήριο, στην περιοχή της Κοκκινιάς.
|download file .jpg 117 Kb|


|download file .jpg 90 Kb|


|download file .jpg 106 Kb|


|download file .jpg 93 Kb|


|download file .jpg 138 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο, όπου διαπίστωσε την εξέλιξη των εργασιών. Παράλληλα συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους κατασκευαστές, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ν. Πέππα και της υπεύθυνης από την Τεχνική Υπηρεσία για το έργο κας. Ε. Πρωτόπαπα.


|download file .jpg 131 Kb|


|download file .jpg 109 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επιθεώρησε το έργο «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος στο Μαρούσι», που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία δικτύου πεζοδρόμων, διαπλατυσμένων πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων. Τον κ. Πατούλη συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας και ο υπεύθυνος του έργου από την Τεχνική Υπηρεσία κ. Ν. Μιχαηλίδης.


Την πορεία των εργασιών για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο  Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο και το έργο «Πράσινες Διαδρομές» στην Κοκκινιά επιθεώρησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης


Την πρόοδο των εργασιών σε δύο σημαντικά έργα για την πόλη του Αμαρουσίου και ειδικότερα για την περιοχή της Κοκκινιάς διαπίστωσε με επιτόπια επίσκεψή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Πρόκειται για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο  Λύκειο και το έργο «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος στο Μαρούσι», που περιλαμβάνει τη δημιουργία δικτύου πεζοδρόμων, διαπλατυσμένων πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων.

Ο κ. Πατούλης συνοδεύομενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Πέππα και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, επιθεώρησε την εξέλιξη των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ συνομίλησε και ενημερώθηκε  από τους κατασκευαστές, ενόψει της τοποθέτησης στέγης στο υπό κατασκευή κτήριο.

Επίσης, επισκέφθηκε την περιοχή όπου το έργο «Πράσινες Διαδρομές» βρίσκεται στο στάδιο της διαμόρφωσης των πλατειών Αναπαύσεως, Μεσογείων και Δάφνης. Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπλαση του πάρκου Πεντέλης και Αργοναυτών, την ανάπλαση του πάρκου Μεσογείων, την ανάπλαση και διαμόρφωση πράσινης διαδρομής στην οδό Μεσογείων και στην οδό Αργοναυτών και την ανάπλαση και διαμόρφωση πράσινης διαδρομής στην οδό Αναπαύσεως και στην οδό Δάφνης.

Η διαδρομή διατρέχει επιλεγμένους υπαίθριους χώρους και θα λειτουργεί ως υποδοχή για διάφορες πολιτισμικές και αθλητικές εκδηλώσεις, πορείες για πεζούς, για ποδηλάτες, κ.α.

Μετά το πέρας των επισκέψεων του στο δύο εν εξελίξει έργα ο κ.Δήμαρχος δήλωσε:
«Δύο ακόμη εξαιρετικής σημασίας έργα για την πόλη μας εξελίσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς μέσα στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα.

Τα έργα είναι αποτέλεσμα σοβαρού σχεδιασμού από την πλευρά του Δήμου και αποτελεσματικής διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία.

Με την ολοκλήρωσή τους θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά, τόσο στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας, όσο και στην αναβάθμιση της γειτονιάς της Κοκκινιάς, μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές.

Έχοντας ως οδηγό το όραμά μας, κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου να είναι αυτάρκης σε κοινωνικές και αθλητικές υποδομές, χωρίς ελλείψεις και προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στα δίκτυα υποδομής, προχωρούμε με σκληρή προσπάθεια, υπομονή και επιμονή στην υλοποίηση του έργου μας.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και παρά τα εμπόδια από αυτούς που εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εμείς συνεχίζουμε για τη δημιουργία μιας πόλης φιλικής και ανθρώπινης, που θα αναβαθμίζει και θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Μετάβαση στο περιεχόμενο