Σε εξέλιξη τα έργα που αναβαθμίζουν τις γειτονιές της πόλης και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 152 KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Κοκκινιάς  «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος», με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππα και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.
|download file .jpg 150 KB|


Την πορεία του έργου «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος» διαπίστωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με επίσκεψή του στην περιοχή της Κοκκινιάς   
  
Το ρυθμό εξέλιξης του έργου «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος» στην περιοχή της Κοκκινιάς διαπίστωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με επιτόπια επίσκεψή του, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011.
Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.


Το έργο βρίσκεται στα στάδιο ανάπλασης της πλατείας Ξηλούρη και της οδού Μεσογείων από Δάφνης μέχρι Ηπείρου με ανακατασκευή κρασπέδων, πλακοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις και  κατασκευή ποδηλατοδρόμων επί της Μεσογείων. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά η ανάπλαση του πάρκου Πεντέλης και Αργοναυτών.       
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανάπλασης πέριξ της πλατείας Ξηλούρη από την οδό Δάφνης μέχρι και την Αναπαύσεως, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται έως το τέλος του 2011.


Την ικανοποίηση του για το ρυθμό εξέλιξης του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, μετά το πέρας της επίσκεψής του.
«Παρά τις δυσκολίες στη χρηματοροή από το Κράτος σε ευρωπαϊκά προγράμματα που είχαμε κερδίσει με κόπο, το έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα, ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή επιτήρησή του και το παρακολουθούμε από κοντά. 
Με την ολοκλήρωση του, αναβαθμίζεται η περιοχή της Κοκκινιάς και ευρύτερα η πόλη μας και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχωρούμε με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και επιμονή στην υλοποίηση του έργου μας, που είναι  αποτέλεσμα σοβαρού σχεδιασμού και διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία.»  


Από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου που συνόδευσαν τον κ. Δήμαρχο ήταν η κα Έλλη Πρωτόπαπα Προϊσταμένη του Τμήματος Κατασκευής Έργων και οι κ. κ. Νίκος Μιχαηλίδης και Νίκος Τσόλκας υπεύθυνοι επίβλεψης του έργου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο