Σε εξέλιξη σημαντικά έργα οδοποιίας στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνή, την Ε. Μπαϊρακτάρη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και κατοίκους της περιοχής στη διάρκεια επίβλεψης του έργου οδοποιίας στην οδό Αναπαύσεως. στην Κοκκινιά.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνή και εργαζόμενους στο έργο οδοποιίας στην οδό Δελφών της περιοχής Σωρού.Στιγμιότυπο από την ασφαλτόστρωση της οδού Δελφών.


Τα υπό εκτέλεση έργα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  
 
Επίσκεψη στις οδούς που εκτελούνται έργα οδοποιίας την τρέχουσα περίοδο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την επιτυχή ολοκλήρωσή τους, συνοδεύμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κο Δημήτρη Σμυρνή και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας.


Συγκεκριμένα ασφαλτοστρώθηκαν μετά την ανακατασκευή του οδοστρώματος η οδός Αναπαύσεως στην περιοχή της Κοκκινιάς, η οδός Δελφών στην περιοχή Σωρού και η οδός Σαλαμίνος στην περιοχή του Κέντρου.


Τα παραπάνω έργα, εντάσσονται στο πλαίσιο των εργολαβιών έργων οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Αμαρουσίου τόσο σε κεντρικά σημεία της πόλης όσο και σε περιφερειακές οδούς, μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης των Δήμων (ΣΑΤΑ). 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κο Γιώργος Πατούλης μετά το πέρας της επίσκεψης του στα υπό εκτέλεση έργα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο, προκειμένου να εκτελεστούν έργα οδοποιίας που έχει ανάγκη η πόλη, τα οποία θα διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων και θα παρέχουν μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους οδηγούς, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών σε κάθε γειτονιά της πόλης.     


Ήδη έχουν δημοπρατηθεί και άλλες εργολαβίες έργων οδοποιίας στην πόλη, οι οποίες θα εξελιχθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Τα έργα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα του Δήμου και έχουν στόχο τον εξωραϊσμό της πόλης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα του πολίτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο