Σε ετοιμότητα η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας

Print Friendly, PDF & Email

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχουν προβεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την περιφέρεια του Δήμου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πιο ευάλωτες γειτονιές, αλλά και αντεπεξέλθουν όσο πιο αποτελεσματικά στη διαχείριση των προβλημάτων που τυχόν προκύψουν από την επικείμενη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη βόρεια Αττική.

Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν αυτοψία σε όλα τα φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων και έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό τους αλλά και για την απομάκρυνση τυχόν εμποδίων που φράζουν τη ροή τους ώστε να αποτραπούν πλημμυρικά φαινόμενα μεγάλης έκτασης.

Αντίστοιχα, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται επί ποδός, έτοιμη να επέμβει σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Συνεργαζόμενη με την Υπηρεσία Καθαριότητας έχει στη διάθεσή της φορτηγά, σάρωθρα και αντλίες για να είναι καθ’ όλα αξιόμαχη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια εκδήλωσης της κακοκαιρίας, να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις αλλά και να λάβουν προληπτικά μέτρα για τη θωράκιση των ιδιοκτησιών τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο