Σε ενωτικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email(download zip file)


(download zip file)


(download zip file)

Σε ενωτικό κλίμα και με πολλές ευχές για μια εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά, έγινε χτες, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία δημοτικών συμβούλων, εργαζομένων του Δήμου και πλήθους κόσμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αμαρουσίου.
Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και δίνοντας το στίγμα της δημοτικής πολιτικής για τη νέα χρονιά, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε ότι το 2008 θα είναι μια χρονιά έργων και εξέφρασε την αισιοδοξία του αλλά και την υπόσχεση ότι στο τέλος του τρέχοντος έτους οι πολίτες θα είναι ικανοποιημένοι από το έργο της Δημοτικής Αρχής.


Η Δημοτική Αρχή – τόνισε ο κ. Πατούλης –  βάζει τον πήχη ψηλά για ένα Μαρούσι, πρωταγωνιστή σ΄ ολόκληρη τη χώρα και σε όλα τα επίπεδα της τοπικής αυτοδιοίκησης, για ένα Μαρούσι που θα γίνει ξανά Ανθρώπινη Πόλη, για ένα ισχυρό Δήμο που θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στον πολίτη.


Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην επιτυχή διευθέτηση μέσα στο 2007 του μεγάλου οικονομικού ελλείμματος, που κληρονόμησε η νέα Διοίκηση από την απελθούσα Δημοτική Αρχή, καθώς και για τη δρομολόγηση της  αναχρηματοδότησης των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου μέσα από  διεθνή διαγωνισμό. Και πρόσθεσε ότι με διαφάνεια, στρατηγική και οργάνωση ο Δήμος θα μπει σε νέα τροχιά ανάπτυξης και νοικοκυρέματος.
Κάλεσε δε όλους σε εγρήγορση ώστε να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην επίπονη προσπάθεια που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή για ένα Μαρούσι, «όπως όλοι το θέλουμε και όπως μας αξίζει».


Φαντασμαγορική η υποδοχή του νέου Έτους


Σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους κόσμου, έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, η υποδοχή του νέου έτους 2008.


Η εκδήλωση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας, με ζωντανή μουσική και  εορταστικά τραγούδια (ελαφρολαϊκά, λαϊκά και παραδοσιακά) από την ορχήστρα του Βασίλη Πάτσιου.


Η υποδοχή του νέου έτους έγινε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και ήταν ιδιαίτερα φαντασμαγορική – παρά τον άσχημο καιρό – με την ορχήστρα να παίζει «πάει ο παλιός ο χρόνος» και έναν φωτεινό καταρράκτη πυροτεχνημάτων να σχηματίζει το 2008 ενώ παράλληλα εντυπωσιακά σχέδια πυροτεχνημάτων και χιλιάδες μπαλόνια κατέκλυσαν    τον ουρανό της πόλης.


Ακολούθησε γλέντι με χορό, ποτό και καλό φαγητό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο