Σε εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Πέλικα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 118 KB||download file .jpg 121 KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει ευχές με τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Πέλικα για ‘Καλό Καλοκαίρι’ στην ετήσια συνεστίαση του συλλόγου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα μέλη του Δ.Σ. Αγίου Ιωάννη Πέλικα.
|download file .jpg 91 KB|


Ένα ευχάριστο βράδυ απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη συνεστίαση, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο με την ευκαιρία της έναρξης του καλοκαιριού, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος ‘ʼγιος Ιωάννης της περιοχής Πέλικα Νέου Τέρματος Αμαρουσίου, σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.      


Το ‘παρών’ στην  εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου για ζητήματα που αφορούν στην  περιοχή τους. Παράλληλα συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για τη διοργάνωση της κοινωνικής αυτής εκδήλωσης, που έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους και να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με όλους για ‘Καλό  Καλοκαίρι’           


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου Ιωάννης Πουλόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Ιατρίδης.     
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο