Σε εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Πέλικα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης με τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Πόρτολο και τους αντιδημάρχους κ.Δ.Καρλαύτη, Ρ.Χαλιώτη, Γ.Ιατρίδη και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ.Σ.Σταθούλη.
|download file .jpg 130Kb|


Ένα ευχάριστο βράδυ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στην ετήσια συνεστίαση που πραγματοποίησε με την ευκαιρία της έναρξης του καλοκαιριού, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο ʼγιος Ιωάννης» της περιοχής Πέλικα Νέου Τέρματος Αμαρουσίου, σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Δ. Καρλαύτης, Ρ.Χαλιώτη, Γ.Ιατρίδης, και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ.Σ.Σταθούλης.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου και τον πρόεδρο κ.Γ.Πόρτολο για τα προβλήματα της περιοχής τους. Από την πλευρά του, ο κ.Πόρτολος ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για το έργο της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή του Νέου Τέρματος και ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» σε όλους τους παραβρισκόμενους.


Μετάβαση στο περιεχόμενο