Σε εκδήλωση της Παγκρήτιας Ένωσης και της Κρητικής Εστίας για το αρχαίο παγκράτιο άθλημα παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, κατά την ομιλία του στην Κρητική Εστία.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, ενώ βραβεύει τον Έλληνα πρωταθλητή του αγωνίσματος.


Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Παγκρήτια Ένωση και η Κρητική Εστία για το αρχαίο παγκράτιο άθλημα στους χώρους της Κρητικής Εστίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Με αφετηρία το τρίπτυχο «Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός» που αποτελεί και τη βάση για την υγιή ανάπτυξη κάθε ανθρώπου, ο κ. Πατούλης, ανέδειξε την αξία της κοινωνικής παροχής ως εγγυητή της καλής Υγείας των εκπαιδευομένων, των ανθρώπων των γραμμάτων και του πολιτισμού αλλά και των αθλητών.


Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μίλησε για το έργο του κοινωνικού ιατρείου που έχει δημιουργηθεί και παρέχει εθελοντικές ιατρικές υπηρεσίες εξασφαλίζοντας το κοινωνικό αγαθό της Υγείας, τις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε, για κάθε συνάνθρωπό μας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διακεκριμένοι αθλητές του αγωνίσματος βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις αλλά και την προσφορά τους στο άθλημα. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, ο πρώην Υπουργός Παιδείας ʼρης Σπηλιωτόπουλος, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης, και ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας Χαράλαμπος Σαλβαράκης.


Την ευθύνη για την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν ο Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Ζαχαρίας Καμπουράκης, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης, επίσης, μέλος του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Ένωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο