Σε εκδήλωση σχετικά για την Ηθική και τη Δεοντολογία στον επαγγελματικό χώρο συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, ενώ παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από την Πρόεδρο της Υποεπιτροπής Επαγγελματικής Δεοντολογίας Ασπασία Μαρτίνη Βαρδάκα.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, ανάμεσα στο ακροατήριο της εκδήλωσης.


Στην εκδήλωση που οργάνωσε η Υποεπιτροπή Θεμάτων Δεοντολογίας της Επιτροπής Επαγγελματικής Δράσης με θέμα: ‘Ηθική και Δεοντολογία στον επαγγελματικό χώρο’ συμμετείχε ως ομιλητής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Ανταποκρινόμενος στη σχετική πρόσκληση, ο κ. Πατούλης, στο πλαίσιο της ομιλίας του, αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στο περιεχόμενο των όρων Ηθική και Δεοντολογία, με ιδιαίτερη μνεία στον Ιατρικό χώρο, εστίασε στην υποχρέωση κάθε επιστήμονα ανεξαρτήτως του κλάδου που υπηρετεί, να ενεργεί με οδηγό τις συγκεκριμένες αρχές.


Στην παραπάνω εκδήλωση μίλησαν διακεκριμένοι εκπρόσωποι του χώρου τους: οι κ.κ. Γεώργιος Κασιμάτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών – Συνταγματολόγος, με θέμα ‘Η Δεοντολογία στην Πολιτική’, Γιάννης Πολίτης, Δημοσιογράφος – Αν. Καθηγητής Μ.Μ.Ε., με θέμα ‘Δημοσιογραφική Δεοντολογία και Οικονομική Κρίση’, Βασίλειος Μασσέλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής Έτοιμου Ενδύματος, με θέμα ‘Η Επιχειρηματική Ηθική σε ένα Αποτυχημένο Κράτος’, Ευάγγελος Λυρούδιας, Δρ. Αρχιτέκτονας, με θέμα ‘Επάγγελμα Αρχιτέκτων-Δεοντολογία και Ηθική’ και τέλος o Σπύρος Μαυράκος, Καθηγητής Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με θέμα ‘Επάγγελμα’.


Τιμώντας τον κ. Πατούλη, για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, η Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Επαγγελματικής Δεοντολογίας Ασπασία Μαρτίνη Βαρδάκα, του απένειμε τιμητική πλακέτα.


Μετάβαση στο περιεχόμενο