Σε εκδήλωση προς τιμήν της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πεύκης κ.Μ.Κυδωνάκης, ο Δήμαρχος Πεύκης κ.Γ.Θεοδωρακόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Κ.Αντωνόπουλος και Γλ.Μοστρού.
|download file .jpg 104 KB|


Ο κ.Πατούλης μιλά για την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου και την προσφορά της.
|download file .jpg 121 KB|


Στην τιμητική εκδήλωση για την μεγάλη μας μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πεύκης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης. Η εκδήλωση περιελάμβανε αφιέρωμα στην κ. Παπαστεφάνου με τη συμμετοχή της χορωδίας και της ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη σημαντική παρουσία της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου στα καλλιτεχνικά δρώμενα, χαρακτηρίζοντας την ως ‘μια πολύ σημαντική γυναίκα και καλλιτέχνη, που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας για το σθένος της και για την προσφορά της στην Τέχνη. Το Μαρούσι τιμά την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου και την ευχαριστεί για τις μοναδικές στιγμές που έχει χαρίσει με τις συναυλίες της, κι ευχόμαστε να είναι πάντα καλά’.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεύκης κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ν. Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κ. Αντωνόπουλος και Γλ. Μοστρού, οι αντιδήμαρχοι Πεύκης κ. Μ. Κυδωνάκης και Μ. Μαρκουλάκης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης κ. Γ. Βακαλόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο