Σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στη χορευτική βραδιά “Bal de tete”, που είχε σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την ανέγερση κτιρίου ημερήσιας διαβίωσης παιδιών με νοητική και κινητική αναπηρία.


 


Σε μία χορευτική βραδιά “Bal de tete” σε κεντρικό Music Hall της πόλης, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε εκπροσώπους του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού χώρου και πολλούς ευαισθητοποιημένους πολίτες. 


Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Lions Εκάλης, Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Πολιτείας, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν  για την ανέγερση κτιρίου ημερήσιας διαβίωσης παιδιών με νοητική και κινητική αναπηρία.


Ο κος Πατούλης συνομίλησε με τα μέλη των Δ.Σ. εκφράζοντάς τους τα θερμά συγχαρητήρια του για την αξιέπαινη πρωτοβουλία, που έχει στόχο την ενίσχυση και την υποστήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας, ιδιαίτερα σήμερα που οι δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες δοκιμάζουν περισσότερο τις πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των συμπολιτών μας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο