Σε εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης μας έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλης με τους αντιδημάρχους κ. Δ.Καρλαύτη, Γ.Ιατρίδη και Ρ.Χαλιώτη και τη Δημ.Σύμβουλο κ. Κ.Ιωάννου, στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών.
|download file .jpg 121 KB|


Ο κ. Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου.
|download file .jpg 97 KB|


Από αριστερά, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν.Πέππας, οι Δημ.Σύμβουλοι κ. κ. Γ.Πουλόπουλος, Θ.Βελής, Β.Κάββαλος, ο πατέρας Νικόλαος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και η κ. Πατούλη, η Πρόεδρος του Τρίτωνα κ. Αν.Μέτσιου, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, η Δημ.Σύμβουλος κ.Ε.Λέκκα, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ.Σ.Σταθούλης, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Τρίτωνα κ. Κ.Βλαντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Επ.Γαρδέλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δ.Καρλαύτης.
|download file .jpg 122 KB|


Ο κ. Δήμαρχος με τους Δημ.Συμβούλους κ.Ηλ.Γιαννακάκο και Π.Σαγρή, στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων.
|download file .jpg 112 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κ.Αντωνόπουλο τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου κ.Ν.Κοσμίδη και την Δημ.Σύμβουλο κ.Ε.Λέκκα στην κοπή της πίτας του Συλλόγου.
|download file .jpg 90 KB|


Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, την αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν.Λέσβου κ.Ρ.Χαλιώτη και τον σύζυγό της.
|download file .jpg 91 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο κ.Δ.Καρλαύτη, και τον πατέρα Εμμανουήλ του Ι.Ν.Αγ.Αθανασίου Πολυδρόσου.
|download file .jpg 101 KB|


Ο κ. Πατούλης με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας κ.Γ.Ζήκο, στην κοπή της πίτας της επιχείρησης.
|download file .jpg 78 KB|


Συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις Συλλόγων της πόλης μας, για την κοπή της πίτας αλλά και αποκριάτικοι χοροί, μιας και διανύουμε ήδη της περίοδο των Απόκρεω. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης βρέθηκε και πάλι κοντά στους Συλλόγους της πόλης μας για να ευχηθεί Καλή χρονιά και να ακούσει τα προβλήματα τους.


Στην κοπή της πίτας του ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλης. Ο κ. Πατούλης εξήρε την προσφορά των Ηπειρωτών στη χώρα και τόνισε ότι με  την προώθηση της ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής του Ανατολικού Αμαρουσίου «Ηπειρώτικα» θα δοθεί τέλος στην πολύχρονη ομηρία των συμπολιτών μας της περιοχής αυτής, που με αγωνία τους περίμεναν δεκαετίες ολόκληρες την αξιοποίηση της περιουσίας τους.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι κ. Δ.Καρλαύτης, Γ.Ιατρίδης και Ρ.Χαλιώτη και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κ.Ιωάννου, Ηλ.Γιαννακάκος και Σ.Ραγκούσης.
Με βραβεύσεις αθλητών της κολύμβησης έγινε η κοπή της πίτας του Α. Σ. ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός του κ. Δημάρχου, ήταν ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ε.Λέκκα, Επ.Γαρδέλης, Γ.Πουλόπουλος, Σ.Σταθούλης, Θ.Βελής. Β.Κάββαλος και Π.Καλογρίδης, καθώς και πλήθος κόσμου και αθλητών του Συλλόγου. Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στην πρόεδρο του Συλλόγου κ.Αν.Μέτσιου καλές επιτυχίες στην ομάδα πόλο του Συλλόγου, που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
Σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα στο πνεύμα των ημερών, στον χορό του ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης, ενώ παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Η.Γιαννακάκος και Π.Σαγρής.
Θερμά υποδέχθηκαν τον κ. Δήμαρχο οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ», στην κοπή της πίτας τους που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών. Παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ε.Λέκκα, Κ.Αντωνόπουλος, Θ.Βελής, Β.Κάββαλος.
Τον αποκριάτικο χορό του πραγματοποίησε και ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ, σε κοσμικό κέντρο της Αθήνας, όπου το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του, η πρόεδρος του Συλλόγου και αντιδήμαρχος κ.Ρ.Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μ.Μαραγκάκης με τη σύζυγό του και πολλοί φίλοι και κάτοικοι της Ν.Λέσβου.
Επίσης, ο κ. Δήμαρχος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και στην συνεστίαση του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, όπου παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ.Γ.Ζαφειρόπουλος.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο