Σε δύο συγκεντρώσεις κατοίκων στη γειτονιά του Σωρού μίλησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΘερμά υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη οι κάτοικοι της γειτονιάς του Σωρού.
|download file .jpg 118Kb||download file .jpg 122Kb|


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στις δύο συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν στην περιοχή του Σωρού, προκειμένου να ενημερωθούν από τον ίδιο προσωπικά για το έργο της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία 3, 5 χρόνια στην πόλη, αλλά και για αυτό που προγραμματίζεται για την επόμενη τετραετία.


Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση και ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους για την συμπαράσταση και την στήριξή τους στην επίπονη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να γίνει το Μαρούσι, πόλη φιλική και ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική. Να αναβαθμιστούν οι γειτονιές με έργα υποδομής, να έχουν οι κάτοικοι ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα τους.       

Αναφερόμενος στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή του Σωρού, ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε μεταξύ άλλων το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί  σε έργα υποδομής όπως τα έργα οδοποιίας, οι αναπλάσεις και ανακατασκευές πεζοδρομίων, η κατασκευή αγωγού ακαθάρτων και η σύνδεση δεκάδων νοικοκυριών με το αποχετευτικό δίκτυο.

 Επίσης η ενίσχυση στους περισσότερους δρόμους του δημοτικού φωτισμού και η αντικατάσταση με νέα φωτιστικά σώματα , χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης. Παράλληλα, αναβαθμίστηκε το γήπεδο που βρίσκεται επί της οδού Ζεκάκου, καθώς και η συνώνυμη πλατεία σε συνεργασία με το σύλλογο της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή δίνοντας προτεραιότητα στη εξυπηρέτηση και τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας του εγκαινίασε και λειτουργεί στην περιοχή ένα νέο πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό, ενώ πραγματοποιήθηκαν  και έργα συντήρησης στα σχολεία της περιοχής.      


Παράλληλα, προωθεί  την ένταξη στο Σχέδιο της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα, ενώ έχει ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων για τη συγκεκριμένη πολεοδομική μελέτη. Δρομολογείται επίσης η απομάκρυνση  του αμαξοστασίου του Δήμου.   

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο