Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015: «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι με τη συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Από τις 7 μ.μ. και μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, το εμπορικό κέντρο της πόλης σας περιμένει με μοναδικές συναυλίες, λαϊκό και κρητικό γλέντι, πλούσια events και πολλά δώρα στα εμπορικά καταστήματα

Μία «ξεχωριστή» νύχτα υπόσχεται στους επισκέπτες του το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 από τις 7 το απόγευμα έως και μετά τα μεσάνυχτα.

Τους επισκέπτες περιμένουν πλούσια δρώμενα, λαϊκή βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες, καντάδες και κρητικό γλέντι, μοναδικές συναυλίες, μουσικό πρόγραμμα από διακεκριμένους DJ μαζί με κεράσματα στους πεζόδρομους του ιστορικού εμπορικού κέντρου. Πληθώρα από πάρτι με πλούσια δώρα από τα εμπορικά καταστήματα που θα είναι ανοικτά προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις, δίνουν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Είναι μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου.

«Μετά το επιτυχημένο τεστ της πρώτης Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι όπου η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επανερχόμαστε με τη διοργάνωση με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, της δεύτερης Λευκής Νύχτας, προσφέροντας και πάλι στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαρούν τους εμπορικούς πεζόδρομους του κέντρου, να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων μας και να περάσουν ένα διασκεδαστικό βράδυ συμμετέχοντας στα ποικίλα μουσικά και ψυχαγωγικά event. Με τη Λευκή Νύχτα δίνουμε ένα κίνητρο στον επισκέπτη να γνωρίσει την όμορφη αγορά και πόλη μας το βράδυ, και μία ευκαιρία για τόνωση της εμπορικής κίνησης και δραστηριότητας. Το επόμενο Σάββατο η βραδιά μας είναι γεμάτη ψυχαγωγία και ευχάριστες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε όλους».

Πιο συγκεκριμένα, οι πεζόδρομοι του Αμαρουσίου θα φιλοξενήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους:

 • Μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα στην Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού με:
  Χρήστο Μενιδιάτη
  Σχολή Acroyoga Play n Fly της Νάνσυ Καπώνη
  Συγκρότημα CLICK ( mains tran pop)
 • Πλατεία Ηρώων
  Λαϊκό γλέντι με τους Χάρη Βαρθακούρη και Γρηγόρη Μπιθικώτση με τη Χρύσα και το συγκρότημα τους.
  Κρητικό γλέντι με το Σύλλογο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» και κρητικά παραδοσιακά κεράσματα.
 • Πλατεία Κασταλίας
  Συναυλία της Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου υπό την διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου
 • Μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπό τη διεύθυνση του Γ. Φραγκάκη
 • Πλατεία Αγίας Λαύρας

Κρητικοί χοροί από μεικτό χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου και του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης.

Καντάδα με κρητική μουσική στους δρόμους του Εμπορικού Ιστορικού Κέντρου του Αμαρουσίου με κατάληξη στην πλατεία Ηρώων, με τη συμμετοχή: Της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», της Ένωσης Κρητών Χαλανδρίου «Ο Ψηλορείτης», του Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω (ΙΠΟΑ), της Πολιτιστικής Ένωσης «Κρήσσες», του Συλλόγου Ανωγειανών Αθηνών «Το Ιδαίον Άντρον», του Συλλόγου Κρητών Βύρωνα, του Συλλόγου Κρητών Ελληνικού «Ο Ψηλορείτης», του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα», του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης Πεύκης «Ο Τάλος», του Συνδέσμου Κρητών Ν. Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος».

 • Δρώμενα στους δρόμους του Ιστορικού Εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου

Bubble show/street Game juggling/Ξυλοπόδαροι /Fire Show

Η διασκέδαση θα συνεχισθεί μετά τα μεσάνυχτα στα μπαράκια του κέντρου της πόλης με πολλά πάρτι. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ο ΟΤΕ.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου, όλοι δίνουμε ραντεβού στο Μαρούσι!

 

Σχετικά αρχείαΛευκή Νύχτα Οκτώβριος 2015

Μετάβαση στο περιεχόμενο