Ροκ συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Τη συναυλία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης κ.Ν.Πέππα και τον Δημ.Σύμβουλο κ.Ν.Δούση Ρασσιά.
|download file .jpg 159Kb|


Τα παιδιά του Μοντέρνου τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου τραγούδησαν γνωστές ροκ επιτυχίες, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε την Πλατεία Ηρώων για να τους παρακολουθήσει.
|download file .jpg 115Kb||download file .jpg 155Kb| 


 


Εκατοντάδες νέοι της πόλης μας βρέθηκαν χθες βράδυ στην Πλατεία Ηρώων, για να παρακολουθήσουν ένα μοντέρνο μουσικό πρόγραμμα σε ροκ μελωδίες που παρουσίασαν το Μοντέρνο Τμήμα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Λ. Βαλασέλλη και η Μικτή Χορωδία υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας κ. Φ. Κοσκόρου-Παλαμίδη.


Το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε μεταξύ άλλων, τραγούδια γνωστών ξένων και ελληνικών ροκ συγκροτημάτων, όπως Rolling Stones, U2, Deep Purple, Metallica, Abba, Ξύλινα Σπαθιά, Υπόγεια Ρεύματα, κ.α.
Ο κ. Πατούλης έδωσε τα συγχαρητήριά του στα νέα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική μέσα από το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, ενώ χαρακτήρισε ως υψηλού επιπέδου τις υπηρεσίες που παρέχονται στους μαθητές του Ωδείου, ιδιαίτερα μετά τη στέγασή του στο νέο κτήριο στον ʼγιο Θωμά.
Τη συναυλία παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας και ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ν. Δούσης Ρασσιάς.

 


 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο