Πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Πατούλη, για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 97 KB| 


 


Με ενέργειες του Δημάρχου Γ. Πατούλη, λειτουργεί καθημερινά ελεγκτήριο για τη θεώρηση βιβλιαρίων από  ελεγκτή ιατρό και οδοντίατρο  για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου, ΤΣΑΥ και ΤΥΔΚΥ, στο κτήριο κοινωνικών υπηρεσιών Δήμου Αμαρουσίου   


Ώρες λειτουργίας ελεγκτηρίου  08:30π.μ.  – 12:30 μ.μ. 


Σε καθημερινή βάση λειτουργεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου το ελεγκτήριο για τη θεώρηση των βιβλιαρίων του Δημοσίου, του ΤΣΑΥ και του ΤΥΔΚΥ, στο νέο φιλόξενο χώρο του ισογείου του κτιρίου όπου στεγάζονται οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου , το οποίο βρίσκεται επί της οδού  Παλαιολόγου 9. 

Εκατοντάδες πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι σήμερα από το ελεγκτήριο. 


Η λειτουργία του είναι αποτέλεσμα πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προκειμένου οι ασφαλισμένοι των παραπάνω ταμείων μπορούν να εξυπηρετηθούν με άνεση, χωρίς ταλαιπωρία και πολύωρη αναμονή. 


Η θεώρηση των βιβλιαρίων πραγματοποιείται πλέον καθημερινά από τις 8:30 έως τις 12:30, από τον ελεγκτή ιατρό του Δημοσίου. Ενώ από τις αρχές Οκτωβρίου στο χώρο βρίσκεται καθημερινά και ελεγκτής οδοντίατρος.


Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Πατούλη, ο Δήμος Αμαρουσίου ζήτησε από τις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων OAEE (πρώην ΤΕΒΕ), ΤΣΜΕΔΕ, Οίκο Ναύτου και το Ταμείο Νομικών, την εγκατάσταση ελεγκτών ιατρών των συγκεκριμένων ταμείων στον ίδιο χώρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων τους.     


 
 
  


 
 


 
 
  


 
 


 


 
 


  


 


 
 


 
 
 


 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο