Πρωτοβουλία ανθρωπιάς από το Δήμο Αμαρουσίου: Μ. Πλέσσας, Μ. Φραγκούλης και Ελένη Πέτα τραγουδούν για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Print Friendly, PDF & Email

 Μ. Πλέσσας, Μ. Φραγκούλης και Ελένη Πέτα τραγουδούν για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου , 8.30 το βράδυ, Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


Μια ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και συμπαράστασης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές , αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες Μίμης Πλέσσας, Μάριος Φραγκούλης και Ελένη Πέτα.  Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυροπαθών συμπολιτών μας.


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης :


« Σε αυτήν τη δύσκολη για την πατρίδα μας συγκυρία, ο Δήμος Αμαρουσίου αναλαμβάνει μια ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε συναυλία, στην οποία θα συμμετάσχουν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως οι κ. Μίμης Πλέσσας, Μάριος Φραγκούλης, και Ελένη Πέτα οι οποίοι θα ενώσουν τις φωνή και τις μελωδίες τους με τις δικές μας καρδιές και το ζεστό μας χειροκρότημα.


Και όλοι μαζί θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πρωτοφανή καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ανακούφιση των ανθρώπων αυτών.


Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, καθώς και τη Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α. που μας παραχώρησε το Ποδηλατοδρόμιο.


Καλώ όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου αλλά και τους κατοίκους από άλλους γειτονικούς Δήμους, να δώσουν μαζικά το παρόν στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο την ερχόμενη Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ.»
Η είσοδος κοστίζει 20 ευρώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο