Πρωτότυπα έργα από διάφορα υλικά στην έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με τη συνεργασία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη βραδιά εγκαινίων της έκθεσης ανάμεσα στο δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Νικόλαο Αλεπού, εκπροσώπους του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ» και παρευρισκομένους φίλους της έκθεσης.
|download file .jpg 89KB|


 
|download file .jpg 82KB|


 
Ενδιαφέρουσες δημιουργίες από διαφορετικά υλικά εκτέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου από το σύλλογο «Ο Απελλής».
|download file .jpg 95KB|


Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, βιτρώ και κοσμήματος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ», που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.


Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), ο κ. Πέππας, χαιρετίζοντας την πολιτιστική συνεργασία, εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τις δημιουργίες των συμμετεχόντων στην έκθεση, δηλώνοντας, παράλληλα, τη συμπαράσταση του Δήμου σε κάθε δράση που προάγει τον πολιτισμό.


Η έκθεση που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα λειτουργεί μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 κατά τις ώρες: από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ., και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο