Πρωτοποριακή δράση από τον Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α για την προστασία της Υγείας των νηπίων και ένα καθαρότερο περιβάλλον στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πρόεδρος του Ο.Κ.ΟΙ.Π.Α.Δ.Α κ. Κάββαλος, με τον συνεργάτη της εταιρίας, το υπεύθυνο προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών, την υπεύθυνη του δικτύου των παιδικών σταθμών Μ. Κάβουρα, και την υπεύθυνη των διοικητικών υπηρεσιών του Οργανισμού Ν. Γεωργάκη.Στιγμιότυπο από την ενημέρωση του προσωπικού.


Η λειτουργία ενός πρωτοποριακού απολυμαντικού μηχανήματος ιατρικού μείγματος οξυγόνου (Ο203) που εξασφάλισε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) για χρήση από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης εγκαινιάστηκε στον παιδικό σταθμό του Σωρού με την επίδειξη – παρουσίαση που έγινε προς το υπεύθυνο προσωπικό των σταθμών. Η προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με στόχο τη διασφάλιση συνθηκών ακόμη μεγαλύτερης προστασίας και Υγείας των φιλοξενούμενων νηπίων.


Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργάτη της εταιρίας με τη συμμετοχή των υπευθύνων των δημοτικών παιδικών σταθμών και παρόντος του Προέδρου του Οργανισμού Νίκου Κάββαλου.


Στη διάρκεια της παρουσίασης – επίδειξης, οι ενδιαφερόμενες εργαζόμενες ενημερώθηκαν διεξοδικά όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας και στη χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος καθώς και για τις χρήσιμες εφαρμογές του όπως για τη δυνατότητα να απολυμαίνει και να αποστειρώνει τους χώρους αλλά και την ισχυρή μικροβιοκτόνο δράση του.


Το μηχάνημα, με άμεση έναρξη λειτουργίας, θα μπορεί να χρησιμοποιεί εκ περιτροπής το υπεύθυνο προσωπικό κάθε παιδικού σταθμού με στόχο την περαιτέρω εξασφάλιση και διατήρηση ενός ακόμη καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος για τα παιδιά όπως απαιτείται σε περιπτώσεις κλειστών χώρων που προορίζονται για πολύωρη καθημερινή φιλοξενία πλήθους μικρών παιδιών.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.ΟΙ.Π.Α.Δ.Α κ. Κάββαλος, ενημέρωσε τους εργαζομένους σχετικά με την νέα αυτή δράση του οργανισμού για την υλοποίηση της οποίας προχώρησε πρόσφατα στην προμήθεια του συγκεκριμένου πρωτοποριακού μηχανήματος.


Με την ευκαιρία της παρουσίασης του μηχανήματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Έχοντας ως προτεραιότητα την προαγωγή της Υγείας των κατοίκων της πόλης μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της Υγείας των μικρών παιδιών, αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για να ενισχύουμε και να στηρίζουμε την επιλογή μας αυτή. Με την προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος και τη χρήση του από το προσωπικό των δημοτικών παιδικών μας σταθμών, θωρακίζουμε την Υγεία των νηπίων παρέχοντάς τους ασπίδα προστασίας από το πλήθος των μικροβίων και των ιών με τα οποία έρχονται καθημερινά σε επαφή».

Μετάβαση στο περιεχόμενο