Προτάσεις για την αναβάθμιση της αγοράς του Πολυδρόσου εξετάστηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με εμπόρους της περιοχής

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, στη συνάντηση με τους εμπόρους – καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο Πολύδροσο Αμαρουσίου.


 


Προτάσεις για την τόνωση της εμπορικής αγοράς και τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης του καταναλωτικού κοινού που επιλέγει τα καταστήματα του Πολυδρόσου Αμαρουσίου για τις αγορές του, εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με εμπόρους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.


Παρόντος στη συνάντηση και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Νίκου Πέππα, οι επιχειρηματίες έθεσαν υπόψη του Δημάρχου ζητήματα που λειτουργούν ανασταλτικά για την εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή του Πολυδρόσου, ζητώντας να αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης του καταναλωτικού κοινού.


Ανάμεσα στα θέματα που ετέθησαν ήταν και η παραχώρηση κάποιων χώρων στάθμευσης που θα διευκολύνουν τους καταναλωτές στις αγορές τους. Επίσης, εξετάστηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για ανάληψη δράσεων εμπορικού χαρακτήρα σε συνεργασία, και με την υποστήριξη και του Δήμου, για την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης στη συγκεκριμένη γειτονιά της πόλης.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την πρόθεση να γίνουν προσπάθειες για να στηριχθεί η αγορά του Πολυδρόσου μέσα από κοινές δράσεις και ενέργειες. Προκειμένου να εξεταστούν και από τους αρμοδίους του Δήμου τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, πρότεινε με τη συνοδεία στελεχών της Διοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων να πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες ημέρες επίσκεψη στην εμπορική αγορά της περιοχής.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο