Πρόσκληση σε όλους να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή και την προσφορά μας ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου και τις παραμεθόριες νησιωτικές περιοχές που δέχονται το μεγάλο κύμα προσφύγων     

Κάλεσμα σε όλους να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στο Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ που θα δώσει η ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος με την ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής, απηύθυναν στη Συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ& ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, ο προπονητής των Βετεράνων κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος των παικτών κ. Άγγελος Κορωνιός, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Τσουμάνης και οι εκπρόσωποι των χορηγών. 

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (Νιόβης & Διονύσου), υπηρετεί ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό σκοπό:

Με την προσφορά μας ειδών πρώτης ανάγκης κατά την προσέλευσή στο γήπεδο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, τρόφιμα και είδη υγιεινής για βρέφη, είδη προσωπικής υγιεινής), ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, καθώς και τις παραμεθόριες νησιωτικές περιοχές που δέχονται μεγάλο κύμα προσφύγων.       

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ & ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι «η στόχευση της σημερινής συνάντησης είναι να συνδέσουμε πολλές αξίες μαζί σε μία. Των ανθρώπων που συνδέουν την ιστορία και την εμπειρία τους  με τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» και αποτελούν πρότυπα για τους νέους, αλλά και των ανθρώπων που προσφέρουν τον εαυτό τους με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής για να ζούμε όλοι εμείς με ασφάλεια. Η σύνδεση των κοινών αξιών της προσφοράς είναι αυτός ο φιλικός αγώνας για την συμπαράσταση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, τα είδη που θα συγκεντρωθούν με την ευγενική προσφορά των συμπολιτών μας θα διανεμηθούν εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής κ. Κωνσταντίνος Τσουμάνης επισήμανε ότι «σκοπός αυτού του αγώνα είναι η ενίσχυση δύο κοινωνικών ομάδων που νοιώθουμε ότι έχουν ανάγκη. Οι μέρες είναι δύσκολες και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να βοηθά το συνάνθρωπο του που έχει ανάγκη. Υπό τις παρούσες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η οικονομική κρίση είναι επιβεβλημένο να προτάσσουμε τη συλλογική δράση, η οποία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτό το εγχείρημα.»                   

Ο Προπονητής του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος κ. Γιάννης Ιωαννίδης ζήτησε να μην λείψει κανείς από τον αγώνα, προσφέροντας από το περίσσευμα μας, με ανθρωπιά καθώς αυτό είναι το μεγαλείο του Έλληνα.

Ο εκπρόσωπος των παικτών κ. Άγγελος Κορωνιός υπογράμμισε ότι «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να βρισκόμαστε σε αυτόν τον αγώνα που έχει σκοπό να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ και πιστεύω και όλος ο κόσμος να βρίσκεται στο γήπεδο για να βοηθήσουμε όλοι μαζί.»                 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, με χορηγό του αγώνα το Mediterranean College , σημείωσε ότι «είμαστε κοντά και βοηθάμε την προσπάθεια των βετεράνων καλαθοσφαιριστών και θα συνεχίσουμε, διότι αυτή η αποστολή έχει κοινωνικό και διδακτικό χαρακτήρα. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής που δείχνουν την ευαισθησία τους με την πολιτική που ακολουθούν. 

O Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Θεόδωρος Χαντζόπουλος μετέφερε το μήνυμα της Coca- Cola 3E που είναι επίσης χορηγός του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι «για την εταιρεία η προσφορά στην κοινωνία είναι μια ισχυρή δέσμευση που μεταφράζεται σε πράξη. Ανταποκρινόμενοι στις εξελισσόμενες ανάγκες της κοινωνίας είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.»  

Την αθλητική διοργάνωση στηρίζουν επίσης με την ευγενική χορηγία τους οι εταιρείες «ΗΛΙΟΣ», το Catering «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.    

 

Σχετικά αρχείαΠρόσκληση σε όλους να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής _1


Πρόσκληση σε όλους να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής _2


Πρόσκληση σε όλους να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής _3


Πρόσκληση σε όλους να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής _4

Μετάβαση στο περιεχόμενο