Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από συλλόγους και μαθητές της πόλης για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Σ.Φωτεινού και μαθήτριες του σχολείου, κατά την παράδοση τροφίμων και παιχνιδιών στην υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ε. Γιαννακοπούλου. 


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδη», κατά την παράδοση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σημαντικής ποσότητας ειδών διατροφής μακράς διάρκειας για τις ωφελούμενες οικογένειες της πόλης.


 


Αμείωτη συνεχίζεται η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τους συλλόγους και μαθητές της πόλης προς τους ευπαθείς συνανθρώπους μας, μέσα από τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Υπηρεσίας και την ενίσχυση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης των κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των ωφελουμένων οικογενειών.


Ειδικότερα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου κα. Σοφία Φωτεινού, προσέφερε κατά τις ημέρες των εορτών τρόφιμα και παιχνίδια που συγκέντρωσαν γονείς και μαθητές του σχολείου, προκειμένου να διατεθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία στα μέλη των οικογενειών που δοκιμάζονται από την κρίση.         


Επίσης, ο Σύλλογος Φίλων Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδη»,προσέφερε μεγάλη ποσότητα ειδών διατροφής μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την Κοινωνική Υπηρεσία. Τα είδη διατροφής παρέδωσε από το Δ.Σ. του Συλλόγου, η Πρόεδρος Ελ. Γαρδέλη, η Αντιπρόεδρος Ζ. Βρετάκου, ο Γενικός Γραμματέας Γ. Ιατρίδης και η Έφορος Σ. Ζέρβα.


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά κάθε φορέα, επώνυμο ή ανώνυμο συμπολίτη μας για την ευαισθησία, την αγάπη και την αλληλεγγύη του προς το συνάνθρωπο, αξίες που εκφράζει μέσα από την ευγενική προσφορά του, με την οποία δίνει ελπίδα και κουράγιο στο συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη.


Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό και στηρίζει κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι αυτής της προσφοράς.
Ο αριθμός λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου είναι: 041 03 002150 30 και τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


 


 


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο