Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από φορείς της πόλης για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & EmailΟι εκπρόσωποι του Κέντρου Ημέρας της ΕΠΑΨΥ  με την υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελ. Γιαννακοπούλου κατά την παράδοση ειδών ρουχισμού και τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.H Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Η Αναγέννηση» Ευαγγ. Κοκκινάκη με την υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελ. Γιαννακοπούλου και εθελόντριες κατά την παράδοση ειδών ρουχισμού, τροφίμων και μεγάλης ποσότητας φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο. 


 


Συνεχίζεται η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από φορείς της πόλης προς τους ευπαθείς συνανθρώπους μας, μέσα από τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Υπηρεσίας και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των ωφελουμένων οικογενειών.


Ειδικότερα, το Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) που λειτουργεί στο Μαρούσι, δια των εκπροσώπων, της εργοθεραπεύτριας και Μαρίας Λιάκου και των μελών της Αιμιλίας και του ʼγγελου προσέφεραν είδη ρουχισμού και τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Επίσης, εκ μέρους του συλλόγου γονέων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Η Αναγέννηση», η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ευαγγελία Κοκκινάκη, εκτός από είδη ρουχισμού και τρόφιμα, προσέφερε και μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.               


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά κάθε φορέα, επώνυμο ή ανώνυμο συμπολίτη μας για την ευαισθησία, την αγάπη και την αλληλεγγύη του προς το συνάνθρωπο, αξίες που εκφράζει μέσα από την ευγενική προσφορά του, με την οποία δίνει ελπίδα και κουράγιο στο συνάνθρωπο μας που την έχει ανάγκη.


Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό και στηρίζει κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι αυτής της προσφοράς.
Ο αριθμός λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου είναι: 041 03 002150 30 και τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


                                     


 


 


 


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο